Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Dezvoltăm WebWave pentru tine, ca să poți crea site-uri web gratuit

Ne ocupăm de mulți ani de crearea site-urilor web. Cunoaștem că scrierea codurilor HTML, CSS și JS cere foarte mult timp. Din această cauză am creat WebWave - un program pentru creare site-uri web gratuit. Acum poți proiecta pagini web unice optimizate și pentru dispozitivele mobile, cu orice design grafic, fără cunoștințe de programare, gratuit.

Echipa care dezvoltă programul pentru crearea site-urilor web

Tu - membrul nou al echipei WebWave

 

Ocazia de a crea ceva excepțional te așteaptă!

WebWave se dezvoltă și permanent căutăm persoane noi, care ne vor ajuta să dezvoltăm platforma noastră uimitoare pentru creare site-uri. Dacă dorești să te alături echipei noastre, scrie-ne. Posibil te căutăm anume pe tine.

Tu

Andrii Liubchynsky

Support Specialist

Ce fac în WebWave: Nu știu cu ce mă ocup. Teoretic trebuie să am grijă de organizarea lucrului în departamentul Support :)

Primul calculator: Țin minte că avea procesor Intel Pentium IV, cu 32 sau cu 64 MB RAM. Suficient pentru Return to Castle Wolfenstein

Primul site web: Nu am cunoștințe IT. Din această cauză am lucrat doar la editarea unor site-uri deja existente în panouri CMS.

Ocupații: Sport (sală de forță, snowboard), cărți (în ultima perioadă biografii), mâncare delicioasă.

Andreea Gogu

Support Specialist - Romania

Ce fac în WebWave: Ofer suport clienților atunci când întâmpină dificultăți în realizarea site-urilor web.

Primul calculator: Primul calculator l-am primit la vârsta de 9 ani și îl foloseam pentru a mă întrece cu sora mea la jocurile video. Cine obținea un scor mai mare, primea un premiu.

Primul site web: Primul site web a fost realizat la vârsta de 14 ani. Am folosit limbajul HTML. Site-ul a avut ca tema principală felinele exotice.

Ocupații: În timpul liber îmi place sa rezolv puzzle-uri complexe, să practic skateboarding-ul, handbalul, sa explorez corpurile cerești folosindu-mă de telescop și să ajut copiii să rezolve exercițiile complicate de matematică.

Kamil Ładziak 

Support (Poland)

Ce fac în WebWave: Ajut utilizatorii la dificultățile pe care le întâlnesc în editor. Actualizez baza de tutoriale, răspund la chat-uri, e-mail-uri.

Primul calculator: Un PC vechi moștenit de la un unchi, pe Windows XP, pentru jocuri cu denumiri clasice.

Primul site web: În clasa II, la colegiul de informatică, scrisă în HTML și CSS.

Ocupații: Plimbări în aer liber, bicicletă, jocuri de calculator, DIY.

Marta

Office Manager

Ce fac în WebWave: Mă ocup de finanțe, administrație și alte chestii operaționale. Din cauza aspectelor financiare am ajuns să cunosc o parte din utilizatori. Îmi place ceea ce fac.

Primul calculator: În anii de școală. Nu mai știu ce parametri avea. Dar țin minte exact cum arăta.

Primul site web: În gimnaziu, la lecția de informatică. Ținea de geografia Uniunii Europene.

Ocupații: Sport (dans, bicicleta, kettlebell - o invenție uimitoare cu origini ruse), limba engleză, patinaj artistic ca spectator.

Piotr Świerszcz

Javascript developer

Ce fac în WebWave: mă ocup, de crearea editorului.

Primul calculator: cpu cu un singur nucleu și 256 Mb ram

Primul site web: Catalog cu jocurile preferate

Ocupații: avioane și rachete, poland can into space

Łukasz Fedor

Marketing

Ce fac în WebWave: mă ocup de campaniile SEM și optimizarea SEO.

Primul calculator: În clasele primare.

Primul site web: Pentru clubul de fotbal pentru care jucam.

Ocupații: Sport, cărți.

Michał Dmitrowicz

Marketing Manager

Ce fac în WebWave: mă ocup de comunicarea externă. Sorry dacă WebWave va începe să sară din cratiță.

Primul calculator: Celeron, ceva de genul 333 MHz. Țin minte, că trebuia să mai cumpăr 32 MB suplimentari de RAM, pentru a putea juca Diablo II. Am cheltuit toți banii economisiți.

Primul site web: Site-ul asociației mele de film Filmoton. Am făcut totul de unul singur și eram foarte mândru de rezultat.

Ocupații: În primul rând fotografia. Iar atunci când sunt sătul de fotografiat, îmi place să face ceva din LEGO. Uneori fac animații stop-motion, desigur cu LEGO.

Damian Wojciuk

Developer

Ce fac în WebWave: Mă ocup doar de curățenie :D

Primul calculator: Aproape 20 de ani în urmă cu limite pentru jocuri și sărituri în DSJ.

Primul site web: Din câte îmi amintesc un forum sau un blog despre Harry Potter. P.S. Tot ați așteptat scrisori din Hogwart?

Ocupații: La sigur sportul, în special volleyball.

Paweł Duda

Backend Developer

Ce fac în WebWave: răspund de integrările cu sisteme externe, analize, proiectări și testarea soluțiilor de sistem. Întrețin buna atmosferă în echipă.

Primul calculator: L-am primit nu mai țin minte cum în clasele primare.

Primul site web: Niciodată nu mă interesa crearea site-urilor. Am considerat mereu și consider crearea site-urilor web prin programare o pierdere de timp. Din această cauză am decis să fac parte din echipa WebWave și să ajut pe alții să economisească mult timp.

Ocupații: îmi place să petrec timpul în mod activ cu familia, prietenii, să mă dezvolt și să depășească noi provocări.

Adam Kuchar

Backend Developer

Ce fac în WebWave: sunt backend developer, deci utilizatorii finali practic nu văd efectele muncii mele :D. În WebWave cel mai des lucrez la funcții legate de publicare, domenii și administrarea site-urilor.

Primul calculator: Când aveam 7 ani am început să „folosesc” calculatorul fratelui mai mare. Țin minte ce mare descoperire a fost pentru mine. Chiar și acum îmi amintesc sunetul modemului conectat la telefon ;)

Primul site web: Primul site l-am creat în gimnaziu la lecțiile de informatică. Țin minte schema paginii, culorile „expresive”. La urma urmei, nu se deosebea mult de o pagină standard în timpurile acela - avea contor de vizite și prognoza meteo pentru următoarele câteva zile.

Ocupații: Băuturi bune și mâncare bună, iar în timpul liber să dorm binișor. Iar dacă să vorbim serios și fără exagerări: când vine un timp frumos afară, îmi place să mă merg cu bicicleta prin Varșovia. Iar seara îmi place să citesc o carte bună fantasy (în sensul larg al cuvântului).

Ivan Prozorovschi

Country Manager (Romania)

Ce fac în WebWave: Mă ocup de utilizatorii din România

Primul calculator:  Undeva prin gimnaziu - jucam Counter Strike cu colegii din clasă

Primul site web: Un site web de prezentare făcut la lecțiile de informatică în MS Publisher. Avea foarte multe subpagini. Se încărcau un car de ani.

Ocupații: cărți de autodezvoltare, Excel - îmi place când totul este sub control. 

Łukasz Gajewski

Product Owner

Ce fac în WebWave: Am grijă ca primii pași în lumea creării site-urilor web să fie cât mai puțin dureroase.

Primul calculator: Commodore 64, primele jocuri le încărcam de pe casete de magnetofon.

Primul site web: Forumul clasei în 2003, 20 de utilizatori.

Ocupații: Îmi place să fiu mereu în mișcare, la sigur în momentul de față sunt cu motocicleta în afara orașului. >Excursiile le descriu pe blogul meu creat în WebWave.

Krzysiek Szawłowski

CTO (Chief Technology Officer)

Ce fac în WebWave: Mă ocup în general de dezvoltarea și întreținerea codului editorului - acea parte a programului în care este editat site-ul web.

Primul calculator: Pentium 200 MX cu o memorie RAM nebună de 32 Mb - moștenit de la un văr. Apoi am așteptat un an pentru monitor - Quake 3 - nu era pentru jocuri, dar puteam face tot ce era mai important.

Primul site web: Site pentru o companie care vindea utilaj de construcții. Din păcate pagina a fost atât de urâtă încât niciodată nu a fost lansată în rețea.

Ocupații: Bicicleta, jocuri video și Linux

Maciej Czajkowski

CEO (Chief Executive Officer)

Ce fac în WebWave: fac ca toți să poată crea site-uri web, exact așa cum visează.

Primul calculator: 486 cu monitor alb-negru. Jucam Diablo 1 cu el.

Primul site web: primul meu site web a fost dedicat jocului Utopia. Am publicat niște tutoriale traduse din engleză - Doamne ce urâțenie era ;)

Ocupații: Joc basket, vizitez lacurile Mazuriene și călătoresc în afara țării.

Cum am ajuns să creăm WebWave - programul pentru creare site-uri web gratuit?

Mereu am visat să creăm site-uri web concentrându-ne doar asupra ceea ce este cel mai important și mai pasionant - proiectarea design-ului site-ului, crearea lucrul cu partea grafică, iar înmânarea site-ul clientului încântat. Însă visul nostru mereu a întâlnit realitatea crudă, în care trebuia să scriem manual codul proiectului nostru. 

La această etapă cel mai des se renunță la idea creării unui site web. Poți alege colaborarea cu specialiștii IT, însă ei deseori elimină detaliile importante cu pretextul - „Nu este posibil să facem acest lucru … Poți și tu să înveți programare”. Mulți au renunțat sau cel puțin au pierdut o grămadă de nervi. 

Poți însă să fii fericit utilizând programul WebWave pentru a crea site-uri web gratuit și pentru a evita aceste probleme!

Cunoaște echipa noastră

Jan Osiadac

Key Account Manager

Ce fac în WebWave: Ajut persoanele care doresc să creeze site-uri pentru clienți

Primul calculator: Atari.

Primul site web: Creată în WebWave

Ocupații: Am încercat multe hobby-uri de la croitorie la Kendo. Dar nimic nu se compară cu mersul cu motocicleta.

Patryk Sadkowski

Support Specialist

Ce fac în WebWave: Ajut utilizatorii atunci când întâlnesc dificultăți în crearea site-urilor.

Primul calculator: Nu ţin minte componentele, dar avea un ecran voluminos şi un buton Turbo. Pe timpurile celea credeam că copierea pictogramelor de pe masa de lucru va fi suficientă pentru a copia jocul. Însă am aflat că este nevoie de mai multe.

Primul site web: Clasa a 4-a (În 2010). Un bonus important la disciplina științele naturii. Am adăugat toate efectele care puteau fi adăugate.

Ocupații: Îmi plac formele active de petrecere a timpului (bicicleta, sala de forță, fotbalul, box, lupta liberă), programare, citesc cărți și dezvoltarea personală

Konrad Mazur 

Support Specialist (Poland)

Ce fac în WebWave: Îi ajut pe utilizatori să lucreze în WebWave. Vorbesc cu ei prin chat, e-mail și telefon.

Primul calculator: Cu procesor Celeron cu placa de sunet Creative. Desigur Windows XP și monitor cu tub catodic.

Primul site web: Un forum dedicat, pentru serverul local de MIneCraft. Creat cam in 2013.

Hobby: Muzică, scrierea codurilor, mersul cu bicicleta.

Paula Niziołek

Content Manager

Ce fac în WebWave: Scriu articole și mă ocup de marketing.

Primul calculator: L-am primit când aveam 6 ani. 

Primul site web: Despre animale, la lecția de informatică

Hobby: Cânt, scriu versuri pentru melodii, cânt la chitară, călătorii, petrec timpul cu prietenii, uneori privesc ceva pe Netflix.

Przemysław Pajdak

Country Manager EN

Ce fac în WebWave: Mă ocup de marketingul pe piața EN, iar în timpul pauzelor mă ocup de ceaiul cu lapte :P

Primul calculator: 256 MB RAM, Diablo 1/2, RCT, Gothic, MoH, Total War'y, MoO, W:ET, RPG-uri și altele. În prezent nu am prea mult timp liber pentru jocuri de calculator, însă când apare posibilitatea aleg tycoon, symulator sau strategia 4X.

Primul site web: Un site cu articole despre Star Citizen. Le-am publicat îndată după ce a apărut versiunea printată pe piață. Proiectul nu este încheiat. 

Hobby: Cânt, muzică, hocheiul pe gheață. De asemenea mă obișnuiesc să conduc mașina cumpărată în Marea Britanie cu volanul în partea dreapta.

Dominik Wilusz

Frontend Developer

Ce fac în WebWave: Lucrez la dezvoltarea frontend-ului editorului de site-uri WebWave

Primul calculator: Țin minte doar că avea 128 MB RAM, ca să pot lansa TES: Morrowind. ;)

Primul site web: Un site creat la lecția de informatică despre o excursie de la școală.

Hobby: CS:GO. De asemenea vizitez locurile părăsite.

Radosław Moczarski

Junior DevOps

Ce fac în WebWave: În WebWave mă ocup de administrarea serverelor și a mediului de dezvoltare al platformei.

Primul calculator: Core 2 duo, 4 GB RAM, Ati radeon.

Primul site web: La cursurile de HTML. Pentru aplicarea CSS am primit nota maximă.

Hobby: League of Legends și fripturi la grătar când timpul de afară îmi permite.

Kaja Rowicka

Marketing Specialist

Ce fac în WebWave: scriu diferite tipuri de texte și concep sloganuri publicitare.

Primul calculator: un laptop Acer la vârsta de 9 ani.

Primul site web: un site web la lecția de informatică. Am publicat un clasament al serialelor.

Hobby: Privesc şi analizez filme şi seriale, ascult muzică, fac cunoștință cu diferite culturi și gătesc. Ador fotografia şi conversaţiile intelectuale cu sora.

Bartosz Zalipsk

Video Content Designer

Ce fac în WebWave: Mă ocup de grafică animată, creez tutoriale video și filme promoționale

Primul calculator: Unul vechi cu Windows 98. Jucam doar Deluxe Ski Jump.

Primul site web: Un site simplu creat la lecția de informatică în gimnaziu.

Ocupații: Motion Design, muzică, baschet, bucătăria asiatică și pizza italiană.

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare