Echipa care dezvoltă programul pentru crearea site-urilor web

Tu - membrul nou al echipei WebWave

 

Ocazia de a crea ceva excepțional te așteaptă!

WebWave se dezvoltă și permanent căutăm persoane noi, care ne vor ajuta să dezvoltăm platforma noastră uimitoare pentru creare site-uri. Dacă dorești să te alături echipei noastre, scrie-ne. Posibil te căutăm anume pe tine.

Tu

Julia Mądraszewska

Marketing

Ce fac în WebWave: Dacă vei vedea o literă scăpată, atunci să știi că e a mea. Mă ocup de conținut pentru social media, pentru blog și în fiece săptămână îți transmit mesaje e-mail.

Primul calculator: Unul mare, sur - la mouse avea o bilă. Dar m-am învățat să joc genist și Fortress Siege. Joc ambele chiar și în ziua de azi. Nu joc doar Captain Claw, pentru că nu știu de unde să-l downloadez.

Primul site web: Cred, că aventura cu internetul a început cam cu 15 ani în urmă. Sunt online, de când am obținut conexiune internet în clasa 2-a. Primul meu site a fost un blog, lansat în clasa 4-a. Scriam povestiri despre Jamesie și Lily Potter. Apoi în a 5-a și a 6-a cream template-uri (mai exact lipeam imagini în fundalul și header-ul site-ului) pe Blogspot.  Primul meu site serios, cu domeniu și hosting a fost la începutul liceului. În general, de-atunci nu țin minte vreo perioadă când nu lucram la vreun site.

Ocupații: Podcastr-uri și Canale Youtube care țin de cinematografie. Îți place să gătesc (și să mănânc).

Weronika Wawrzyniak

Marketing în limba engleză

Ce fac în WebWave: Mă ocup de versiunea engleză a platformei WebWave

Primul calculator: Unul cu un monitor mare și sur. Dar puteam juca Pinball, Sims-uri și Counter Strike :d

Primul site web: Poate nu chiar un site web, dar niște pătrate care se mișcau - totul scris în HTML când aveam 13 ani. Primul site web serios, a fost un proiect de trecere la Web Development la universitatea din Marea Britanie. A fost un magazin online serios, scris în HTML, CSS și jQuery. Nu funcționa până la urmă, dar aceasta e o altă chestie. :d

Ocupații: Îmi place să mă trezesc devreme, pentru a putea să dorm cât mai repede. Ca hobby îmi place să călătoresc, iar între călătorii îți place înotul și studiile (în special matematica sau scrierea codurilor). În oficiu îmi fac dispoziție cu hektolitri de matcha și o pătură caldă.

Virgil Stefan Burghelea

Marketing

Ce fac în WebWave: Mă ocup de colaborări, de cercetarea pieței și analizarea trendurilor pentru a dezvolta popularitatea Platformei WebWave în România și țările vorbitoare de limba engleza.

Primul calculator: La vârsta de 13 am primit un Intel MMX cu procesor de 233 MHz și 96 mb RAM de la tatăl meu, cu ajutorul căruia m-am inițiat în utilizarea sistemelor Norton Commander și MS-DOS. Bineînțeles, ca tot atunci am început și activitățile de gaming cu jocuri ca : Age of Empires, Street Fighter și FIFA Soccer 95.

Primul site web: Un website personal prin care îmi împărtășesc pasiunea cu cei care au interese similare și nu numai.

Ocupații: Îmi place sa practic diverse sporturi, sa călătoresc și să ascult muzică de bună calitate.

Irena Evsevitskaya

Designer Grafic

Ce fac în WebWave: Mă ocup de conținutul vizual: bannere, imagini pentru rețelele social media, infografice, e-book-uri. Sunt autorul șabloanelor pentru site-uri web și administrez design-ul subpaginile site-ului WebWave. 

Primul calculator: În clasa 6-ea. HP :)

Primul site web: La locul de muncă precedent, am creato cu împreună cu toată echipa.

Ocupații: Călătorii, bicicletă și limba italiană.

Piotr Świerszcz

Javascript developer

Ce fac în WebWave: mă ocup, de crearea editorului.

Primul calculator: cpu cu un singur nucleu și 256 Mb ram

Primul site web: Catalog cu jocurile preferate

Ocupații: avioane și rachete, poland can into space

Łukasz Fedor

Marketing

Ce fac în WebWave: mă ocup de campaniile SEM și optimizarea SEO.

Primul calculator: În clasele primare.

Primul site web: Pentru clubul de fotbal pentru care jucam.

Ocupații: Sport, cărți.

Michał Dmitrowicz

Marketing Manager

Ce fac în WebWave: mă ocup de comunicarea externă. Sorry dacă WebWave va începe să sară din cratiță.

Primul calculator: Celeron, ceva de genul 333 MHz. Țin minte, că trebuia să mai cumpăr 32 MB suplimentari de RAM, pentru a putea juca Diablo II. Am cheltuit toți banii economisiți.

Primul site web: Site-ul asociației mele de film Filmoton. Am făcut totul de unul singur și eram foarte mândru de rezultat.

Ocupații: În primul rând fotografia. Iar atunci când sunt sătul de fotografiat, îmi place să face ceva din LEGO. Uneori fac animații stop-motion, desigur cu LEGO.

Damian Wojciuk

Developer

Ce fac în WebWave: Mă ocup doar de curățenie :D

Primul calculator: Aproape 20 de ani în urmă cu limite pentru jocuri și sărituri în DSJ.

Primul site web: Din câte îmi amintesc un forum sau un blog despre Harry Potter. P.S. Tot ați așteptat scrisori din Hogwart?

Ocupații: La sigur sportul, în special volleyball.

Michał Piłat

Backend Developer

Ce fac în WebWave: Mă ocup de backend, și de frontend. Îmbunătățesc funcționalitatea sistemului nostru CRM, fac viața colegilor de la suport mai ușoară.

Primul calculator: Cu procesor Pentium III și RAM 32 MB.

Primul site web: În clasele primare.

Ocupații: Bicicleta, privesc serialele cu Pitbull, citesc discuții de pe StackOverFlow.

Paweł Duda

Backend Developer

Ce fac în WebWave: răspund de integrările cu sisteme externe, analize, proiectări și testarea soluțiilor de sistem. Întrețin buna atmosferă în echipă.

Primul calculator: L-am primit nu mai țin minte cum în clasele primare.

Primul site web: Niciodată nu mă interesa crearea site-urilor. Am considerat mereu și consider crearea site-urilor web prin programare o pierdere de timp. Din această cauză am decis să fac parte din echipa WebWave și să ajut pe alții să economisească mult timp.

Ocupații: îmi place să petrec timpul în mod activ cu familia, prietenii, să mă dezvolt și să depășească noi provocări.

Adrian Koziński

Technical Support

Ce fac în WebWave: ajut utilizatorii să rezolve problemele sale prin chat, e-mail, și deja și pe telefon.

Primul calculator: Un IBM din anul 1996. Salvam PDF-uri pe dischete.

Primul site web: Vreo 8 ani în urmă

Ocupații: Odihnă

Adam Kuchar

Backend Developer

Ce fac în WebWave: sunt backend developer, deci utilizatorii finali practic nu văd efectele muncii mele :D. În WebWave cel mai des lucrez la funcții legate de publicare, domenii și administrarea site-urilor.

Primul calculator: Când aveam 7 ani am început să „folosesc” calculatorul fratelui mai mare. Țin minte ce mare descoperire a fost pentru mine. Chiar și acum îmi amintesc sunetul modemului conectat la telefon ;)

Primul site web: Primul site l-am creat în gimnaziu la lecțiile de informatică. Țin minte schema paginii, culorile „expresive”. La urma urmei, nu se deosebea mult de o pagină standard în timpurile acela - avea contor de vizite și prognoza meteo pentru următoarele câteva zile.

Ocupații: Băuturi bune și mâncare bună, iar în timpul liber să dorm binișor. Iar dacă să vorbim serios și fără exagerări: când vine un timp frumos afară, îmi place să mă merg cu bicicleta prin Varșovia. Iar seara îmi place să citesc o carte bună fantasy (în sensul larg al cuvântului).

Ivan Prozorovschi

Country Manager - România

Ce fac în WebWave: Mă ocup de utilizatorii din România

Primul calculator:  Undeva prin gimnaziu - jucam Counter Strike cu colegii din clasă

Primul site web: Un site web de prezentare făcut la lecțiile de informatică în MS Publisher. Avea foarte multe subpagini. Se încărcau un car de ani.

Ocupații: cărți de autodezvoltare, Excel - îmi place când totul este sub control. 

Łukasz Gajewski

Product Owner

Ce fac în WebWave: Am grijă ca primii pași în lumea creării site-urilor web să fie cât mai puțin dureroase.

Primul calculator: Commodore 64, primele jocuri le încărcam de pe casete de magnetofon.

Primul site web: Forumul clasei în 2003, 20 de utilizatori.

Ocupații: Îmi place să fiu mereu în mișcare, la sigur în momentul de față sunt cu motocicleta în afara orașului. Excursiile le descriu pe blogul meu creat în WebWave.

Jędrek Jarmuszkiewicz

COO (Chief Operating Officer)

Ce fac în WebWave: În WebWave fac totul ... în afară de programare.

Primul calculator: Commodore C64, cu care jucam ore întregi în Rick Dangerous 2, Zorro și Microprose Soccer!

Primul site web: în gimnaziu am creat în Notepad un site web îngrozitor despre jocuri de calculator unde am copiat articole din revista de cult ”Secret Service”. Din fericire, nimeni nu ma închis pentru aceasta. ;)

Ocupații: Turnee cu trupa mea ThermiT, în care cânt la chitară. Ca ”fotbalist nerealizat” petrec mult timp pe câmpuri de joacă pentru amatori.

Krzysiek Szawłowski

CTO (Chief Technology Officer)

Ce fac în WebWave: Mă ocup în general de dezvoltarea și întreținerea codului editorului - acea parte a programului în care este editat site-ul web.

Primul calculator: Pentium 200 MX cu o memorie RAM nebună de 32 Mb - moștenit de la un văr. Apoi am așteptat un an pentru monitor - Quake 3 - nu era pentru jocuri, dar puteam face tot ce era mai important.

Primul site web: Site pentru o companie care vindea utilaj de construcții. Din păcate pagina a fost atât de urâtă încât niciodată nu a fost lansată în rețea.

Ocupații: Bicicleta, jocuri video și Linux

Maciej Czajkowski

CEO (Chief Executive Officer)

Ce fac în WebWave: fac ca toți să poată crea site-uri web, exact așa cum visează.

Primul calculator: 486 cu monitor alb-negru. Jucam Diablo 1 cu el.

Primul site web: primul meu site web a fost dedicat jocului Utopia. Am publicat niște tutoriale traduse din engleză - Doamne ce urâțenie era ;)

Ocupații: Joc basket, vizitez lacurile Mazuriene și călătoresc în afara țării.

Dezvoltăm WebWave pentru tine, ca să poți crea site-uri web gratuit

Ne ocupăm de mulți ani de crearea site-urilor web. Cunoaștem că scrierea codurilor HTML, CSS și JS cere foarte mult timp. Din această cauză am creat WebWave - un program pentru creare site-uri web gratuit. Acum poți proiecta pagini web unice optimizate și pentru dispozitivele mobile, cu orice design grafic, fără cunoștințe de programare, gratuit.

Cum am ajuns să creăm WebWave - programul pentru creare site-uri web gratuit?

Mereu am visat să creăm site-uri web concentrându-ne doar asupra ceea ce este cel mai important și mai pasionant - proiectarea design-ului site-ului, crearea lucrul cu partea grafică, iar înmânarea site-ul clientului încântat. Însă visul nostru mereu a întâlnit realitatea crudă, în care trebuia să scriem manual codul proiectului nostru. 

La această etapă cel mai des se renunță la idea creării unui site web. Poți alege colaborarea cu specialiștii IT, însă ei deseori elimină detaliile importante cu pretextul - „Nu este posibil să facem acest lucru … Poți și tu să înveți programare”. Mulți au renunțat sau cel puțin au pierdut o grămadă de nervi. 

Poți însă să fii fericit utilizând programul WebWave pentru a crea site-uri web gratuit și pentru a evita aceste probleme!

Cunoaște echipa noastră

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

Echipa care dezvoltă WebWave - programul pentru creare site web gratuit.

Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web Uimitoare cu ajutorul platformei WebWave ! 
Începe cu o pagină curată sau alege un șablon deja optimizat pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile cerințe.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți