Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

4.9/5

4.8/5

4.6/5

Creează Site-uri și Magazine Online Gratuit.


Peste 600 000 de companii și persoane fizice au folosit WebWave pentru a crea site-uri web. Poți explora toate funcțiile WebWave absolut gratuit. Nu riști nimic. Începe acum și creează un site web mai ușor decât crezi!

Începe acum 

Panoul Webmaster 

Așa cum se vede la:

Alege un șablon și ajustează-l la necesitățile proprii sau începe crearea site-ului cu o pagină web curată.

Ajustare pentru mobil. 

Beneficiază de tehnologia RWD și creează site-uri web care se afișează corespunzător pe ecranele diferitor dispozitive: desktop, tablete și mobile. Alege opțiunea ajustării automate a site-ului la dispozitivele mobile, iar apoi finisează manual site-ul pentru ca totul să arate perfect.

Ai la dispoziție o mulțime de șabloane gratuite. Toate sunt deja optimizate pentru dispozitive mobile. Șabloanele pot fi personalizate până la cele mai mici detalii. Iar dacă ai nevoie de libertate completă, alege opțiunea paginii web curate pentru a crea website-ul fără elemente predefinite.

Efecte de animații.

Folosește animații impresionante și setări de interacțiune exacte pentru a crea website-uri care vor atrage atenția vizitatorilor și îi vor menține concentrați asupra lucrurilor importante. 

Editor vizual Drag&Drop.

Modifică poziția și dimensiunea elementelor așa cum îți dorești. Poți poziționa fiecare element cu o precizie de 1px pentru a crea site-uri web frumoase cu design grafic unic. 

Începe acum 

WebWave oferă peste 100 de șabloane gratuite. Găsiți-l pe cel preferat și personalizați-l pentru a reflecta afacerea dvs.

Alege una șablon profesional pentru a-ți crea un site.

Vezi mai multe șabloane  

Încearcă WebWave AI 

Scriere fără efort.

Generează texte atractive pentru site-ul tău. De la titluri la postări de blog, vă acoperim noi.

WebWave AI Writer

Site-ul dvs. de afaceri în 3 minute.

Descrieți site-ul dvs. și faceți click pe "Generați". În 3 minute site-ul dvs. este gata.

WebWave AI Website Builder

Creează-ți site-ul în 3 minute cu AI.


Economisiți timp cu ajutorul WebWave AI Website Builder. Generați și personalizați site-ul dvs. pentru a vă dezvolta afacerea online.

Ce cred alții despre WebWave?

Site web, magazin online, e-mail, SEO, hosting.

SEO

Magazin Online

Domeniu

Cutii poștale

Hosting

Conduceți traficul către site-ul dvs. web.

Știm că nu toată lumea este un expert SEO, așa că am creat un analizor WebWave SEO. Acesta vă verifică pagina și vă oferă informații despre ce ar trebui să îmbunătățiți pentru a vă poziționa pe Google.

Fără comisioane de tranzacționare

Plăți sigure

Vinde online fără comision.

În doar câțiva pași, puteți avea un magazin online înfloritor, cu modalități de plată sigure. La WebWave nu există taxe de tranzacție sau comisioane. Primiți toți banii pe care îi obțineți.

https:// domeniul-tău.ro

Adresa personalizată a site-ului web.

Înregistrați gratuit un domeniu personalizat pentru site-ul dvs. web sau puteți conecta un domeniu pe care deja îl dețineți. Configurați-l în doar câteva clickuri.

sarah@magazinflori.ro

livrare@magazinflori.ro

robin@magazinflori.ro

Căsuțe poștale profesionale.

Căsuțele poștale sub domeniul dumneavoastră, de exemplu hello@brandulmeu.ro, garantează o comunicare profesională și vă ajută să câștigați încredere.

site-ul tău este în siguranță

free SSL certificate.

Hosting sigur și fiabil.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Ne ocupăm de site-ul dvs. 24/7 pe tot parcursul săptămânii. Veți primi, de asemenea, un certificat SSL gratuit.

Găsește-ți inspirație cu ajutorul site-urilor create în WebWave.

 

Chiar și website-ul pe care te afli acum a fost creat cu ajutorul platformei WebWave!
Vezi cum este folosită platforma WebWave de către utilizatorii noștri.

Începe acum 

Găsește-ți inspirație cu ajutorul site-urilor create în WebWave.

 

Chiar și website-ul pe care te afli acum a fost creat cu ajutorul platformei WebWave!
Vezi cum este folosită platforma WebWave de către utilizatorii noștri.

Începe acum 

WebWave website builder rating on Product Hunt
4.9/5

239 păreri

WebWave website builder rating on Product Hunt
WebWave website builder rating on Trust Radius
9.1/10

56 păreri

WebWave website builder rating on AppSumo
4.8/5

197 păreri

WebWave website builder rating on Google
4.6/5

312 păreri

WebWave website builder rating on Capterra
4.6/5

77 păreri

WebWave website builder rating on G2
4.6/5

110 păreri

WebWave website builder is G2's High Performer Winter 2023

Platforma WebWave este folosită de peste 600 000 de utilizatori din întreaga lume.

Dacă preferați să citiți, consultați baza noastră de cunoștințe pentru articole detaliate.

Baza de cunoștințe

Și învățați funcțiile de bază și cele mai avansate ale programului WebWave.

Urmărește tutorialele

Scrie-ne pe chat 

contact@webwave.ro

În medie, răspundem la mesajele de chat în 18 de secunde.
În medie, răspundem la e-mailuri în 57 de minute.

Scrie-ne pe chat

Ai nevoie de ajutor la crearea site-urilor web? Suntem aici pentru tine.


Credem că toți doritorii pot realiza gratuit un site web profesional, cu design unic, folosind programul pentru creare site-uri WebWave. Dar dacă ai nevoie de asistență, echipa noastră de suport este aici pentru a te ajuta!

Începe acum 

Întrebări frecvente (FAQ).

 

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Trimite un mesaj la adresa contact@webwave.ro sau vezi baza noastră de tutoriale.

1. Ce este un program pentru creare site-uri web gratuit de tip website builder?

Un program pentru creare site-uri web gratuit de tip website builder este un instrument care, după cum sugerează și numele, îți permite să creezi ușor și repede un site web. De asemenea, programul pentru creare site-uri îți permite să administrezi, să modifici site-ul creat pe toată durata acestuia. Datorită faptului că programul însuși generează codul sursă necesar pentru ca site-ul web să funcționeze, nu ai nevoie de abilități de codare. Editezi site-ul în baza principiul drag and drop. Programu gratuit WebWave are mai multe opțiuni de creare a site-urilor. Pe lângă șabloanele gratuite, poți folosi secțiuni deja pregătite pe care le poți implementa și personaliza pentru necesitățile site-ului tău. O altă posibiltiate este de a crea site-ul web de la început până la sfârșit în baza opțiunii paginii web curate.

 

2. Ce site-uri web poți face?

Probabil îți dai seama că există mai multe tipuri de site-uri, în dependență de funcționalitățile și structura implementată. Programul WebWave îți permite să creezi diferite tipuri de site-uri. De la un site de prezentare, LandingPage, portofoliu până la blog-uri și magazine online. Implementarea funcțiilor este foarte simplă. Chiar dacă ai ales inițial un șablon simplu a unui site de prezentare, poți adăuga cu ușurință funcționalități noi, ca e-commerce, secțiunbi de blog și altele.

 

3. Beneficiez de șabloane gratuite pentru site-ul web?

Avem 70+ de șabloane, iar numărul acestora este în continuă creștere. Le poți găsi, începând cu alegerea tipului corespunzător: pentru afaceri, pentru ONG-uri. Șabloanele WebWave oferă un nivel foarte profund de editare. Alegerea unui șablon, oferă foarte multe avantaje la început, însă acesta nu reprezintă limita site-ului tău. Fiecare șablon este absolut gratuit. Unele șabloane sunt realizate de noi, dar foarte multe sunt proiectate de experții noștri - oameni de artă, specialiști în crearea site-urilor și în domeniul web design-ului.

 

4. Merită să cumpăr un domeniu prin intermediul programului pentru creare site-uri WebWave?

Cumpărarea unui domeniu prin intermediul platformei WebWave este o soluție foarte avantajoasă. Căutarea unui registratorilor de domenii corespunzător este o provocare care necesită mult timp. Există foarte multe nuanțe de care merită să ții cont. În WebWave, domeniul web poate fi achiziționat direct din panoul webmasterului. Pentru ca mai apoi să fie conectat la site. Poți economisi și mai mult dacă alegi un domeniu cu extensia „.ro”. În acest caz, o dată cu activarea unui plan premium, primești un domeniu .ro gratuit pentru primul an.

 

5. Trebuie să lucrez la codul sursă pentru a realiza un site în WebWave?

Nu. Programul pentru creare site-uri WebWave a fost creat tocmai pentru ca să nu fii nevoit să lucrezi la codul sursă. Oricine poate crea un site web profesional pentru sine sau pentru alții, chiar dacă nu are cunoștințe de programare.

Desigur există posibilitatea de a adăuga un cod personalizat pe site, pentru a implementa funcții specifice. Dar marea majoritate a utilizatorilor noștri creează pagini grozave fără coduri suplimentare implementate manual.

Lucrul în cadrul programului WebWave este la fel de simplu, ca și desenarea pe hârite. Amplasează elementele selectate exact așa cum ți-ai imaginat, mută elementele, adăugă textele și imaginile, setează efectele de animație ... și ai un site grozav. Efectul este văzut îndată, deci toate ajustările se fac repede, fără a edita și rula codul sursă.

 

6. Cât de ușoară este crearea unui site cu programul WebWave?

Crearea unui site în WebWave este extrem de simplă și ușoară. Nu ai nevoie de cunoștință / experiență de scriere a codului sursă. Creezi website-ul beneficiind de metoda drag & drop, adică plasând elementele exact acolo unde îți dorești, cu o precizie de 1px, fără nicio restricție.

În cazul în care la momentul actual, nu ai necesitatea de a personaliza site-ul în profunzime, nu trebuie să te complici. Este suficient să alegi un șablon sau să-ți creezi site-ul din secțiuni gata pregătite.

Un avantaj suplimentar este faptul că, pe lângă site-ul propriu-zis, pe care îl publici cu un singur clic, primești o serie de facilități de la WebWave - găzduire, domeniu, monitorizare 24/7, backup-uri, suport în limba română ... și multe altele.

 

7. Site-ul poate fi creat gratuit?

Da. WebWave îți oferă posibilitatea de a crea un site, de a-l publica online și de a-l testa - totul absolut gratuit. Toate funcțiile programului sunt și ele disponibile gratuit, cu excepția funcțiilor rezervate agențiilor și a magazinului online. Ca rezultat funcționalitatea site-ului creat și publicat este practic identic în versiunile Gratuită și Premium.

Totuși un site gratuit, conține un banner WebWave în partea de jos, este publicat sub o adresă gratuită (nu sub adresa de domeniu proprie) și nu poate fi găsit în cadrul motoarelor de căutare (deoarece de cele mai multe ori acest tip de site-uri sunt la etapa de dezvoltare). Dacă aceste aspecte sunt OK pentru tine, poți utiliza versiunea gratuită pentru o perioadă nedefinită de timp. Chiar îi încurajăm pe utilizatorii noștri să beneficieze de planul gratuit de la WebWave. Tu ai un site web gratuit - noi avem o reclamă pe site-ul tău.

 

8. Site-ul este ajustat / optimizat pentru dispozitivele mobile?

Da - este și trebuie să fie. Programul pentru creare site-uri WebWave, permite ajustarea site-urilor la dispozitivele mobile, beneficiind de tehnologia RWD (tehnologia site-urilor resposnive). Ca rezultat avem la dispoziție 4 moduri: Desktop, Tabeltă, Smartphone orizontal și Smartphone vertical. Datorită ajustării site-ului la aceste moduri obținem un site modern, ușor de utilizat, indiferent de dispozitivul utilizatorilor.

De asemenea, în WebWave ai la dispoziție opțiunea ajustării automate la dispozitivele mobile, pentru toate modurile, sau doar pentru modul selectat. De asemenea există opțiunea ascunderii a unor elemente neimportante pe ecranele mai înguste. 

 

9. Pot face optimizare SEO a unui site creat cu ajutorul programului WebWave?

În ziua de astăzi optimizarea SEO a devenit un standard, iar programul WebWave este perfect conformat la acest standard. Site-urile create cu WebWave depășesc site-urile create în mod tradițional în materie de performanță SEO.

Optimizarea SEO în sine implică mai mulți factori - viteza de încărcare a paginii, cuvinte cheie, backlink-uri, dimensiunea corespunzătoare a imaginilor, meta tag-uri etc. Tehnologia PWA și RWD împreună cu formatul de compresie WebP și alte optimizări tehnice oferite de WebWave îți vor oferi un avantaj în poziționarea site-ului în cadrul rezultatelor Google.

De asemenea, poți beneficia de modulul de analiză SEO din cadrul programului WebWave și monitoriza traficul de pe site cu o integrare cu Google Analytics pentru o optimizare mai aprofundată a site-ului.

 

10. Programul pentru creare site-uri WebWave reprezintă o soluție bună? 

Programul gratuit pentru crearea site-uri WebWaveste o soluție ideală pentru cel puțin câteva grupuri: antreprenori mai mici și mai mari, pasionați și designeri grafici.
 
Necesitatea de a fi prezenți în mediul online a devenit foarte răspândită și depășește prin amploarea sa numărul de persoane care dețin cunoștințe și abilități de lucru cu codul sursă. Angajarea unei persoane care va realiza un site web este foarte costisitoare.
 
De asemenea programul WebWave oferă tot ce este necesar pentru a crea, a lansa și a administra un site web: editorul de site-uri, hosting, domenii, panou CMS, conturi e-mail și multe alte avantaje - totul într-un singur loc.

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: