Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 8:00 până la 20:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Creează Site-uri și Magazine Online Gratuit.

Peste 500 000 de companii și persoane fizice au folosit WebWave pentru a crea site-uri web. Poți explora toate funcțiile WebWave absolut gratuit. Nu riști nimic. Începe acum și creează un site web mai ușor decât crezi!

Panoul Webmaster 

Începe acum 

Începe acum 

Platforma WebWave este folosită de peste 500 000 de utilizatori din întreaga lume.

Alege un șablon și ajustează-l la necesitățile proprii sau începe crearea site-ului cu o pagină web curată.

Ai la dispoziție o mulțime de șabloane gratuite. Toate sunt deja optimizate pentru dispozitive mobile. Șabloanele pot fi personalizate până la cele mai mici detalii. Iar dacă ai nevoie de libertate completă, alege opțiunea paginii web curate pentru a crea website-ul fără elemente predefinite.

Editor vizual Drag&Drop. 

Modifică poziția și dimensiunea elementelor așa cum îți dorești. Poți poziționa fiecare element cu o precizie de 1px pentru a crea site-uri web frumoase cu design grafic unic.

Efecte de animații. 

Folosește animații impresionante și setări de interacțiune exacte pentru a crea website-uri care vor atrage atenția vizitatorilor și îi vor menține concentrați asupra lucrurilor importante.

Ajustare pentru mobil. 

Beneficiază de tehnologia RWD și creează site-uri web care se afișează corespunzător pe ecranele diferitor dispozitive: desktop, tablete și mobile. Alege opțiunea ajustării automate a site-ului la dispozitivele mobile, iar apoi finisează manual site-ul pentru ca totul să arate perfect.

Începe acum 

Ce cred alții despre

WebWave?

WebWave este un lider în cadrul programelor pentru crearea site-urilor web conform platformei G2.com - cea mai mare platformă de recenzii.

Am dat de WebWave atunci când făceam un nou layout pentru site-ul meu. Datorită suportului oferit am realizat cât e de ușor să lucrezi cu această platformă și m-am îndrăgostit de WebWave. Oamenii din spatele acestei platfome sunt amabili și răspund imediat la orice întrebare pe care o ai! Este o platforma wow.

Florentina Arcu

Blogger

Când am început să lucrez în WebWave nu știam că voi face bani din asta. WebWave este un program profesional pentru creare site, gratuit, cu sistem CMS. Aici nu ai nevoie de cunoștințe IT pentru a crea un site web. Încurajez pe toți să facă cunoștință cu această platformă.

Petru Nogal

Director strategii și inovare

Webwave este un tool util si simplu de folosit. Un avantaj semnificativ este reprezentat de template-urile care ajuta la construirea unui site in mod eficient. In plus, WebWave oferă suport și servicii precum hosting si înregistrarea domeniului, așa că un utilizator nu va fi nevoit sa le caute la alți furnizori.

Elena Diana Dumitru

Digital Marketing Strategist

Site web, magazin online, e-mail, SEO, hosting.

WebWave este mai mult decât un simplu creator de site-uri web. Cu WebWave, veți obține tot ce aveți nevoie pentru a începe și a vă dezvolta afacerea online.

Începe acum 

E-commerce

Creează un magazin virtual și vinde online serviciile și produsele tale - fără comision.

Conturi e-mail

Activează planul Premium și beneficiază de conturi e-mail personalizate - GRATUIT!

Domeniu propriu

Activează planul Premium și înregistrează un domeniu web sau conectează la site domeniul înregistrat în altă parte.

Optimizat pentru motoarele de căutare (SEO)

Website-urile create cu WebWave sunt foarte bine optimizate pentru motoarele de căutare. Poți modifica manual toate setările de care ai nevoie. În cadrul unui studiu de caz care a durat 9 luni, site-ul web creat în WebWave s-a clasat mai bine în căutările Google de cât unul similar creat în WordPress.

Soluții de hosting sigure

Lansează site-ul cu un singur click. Beneficiezi de certificatul SSL accesibil în cadrul fiecărui plan Premium. Datorită certificatului SSL site-ul tău este accesat în baza conexiunii securizate HTTPS.