Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Avantajele oferite de platforma WebWave

06 septembrie 2022
Avantajele WebWave în fața WordPress

 

WebWave este o platformă destul de specifică, întrucât deși reprezintă un website-builder, oferă opțiuni avansate la capitolul editare grafică și optimizarii SEO. Pentru clarifica situația voi descrie în acest articol câteva, cele mai importante avantaje ale platformei WebWave.

Conținutul articolului:

(Fă click pe link pentru a ajunge la partea corespunzătoare a articolului)

  1. Oferim un editor performant pentru crearea și administrarea site-ului - GRATUIT
  2. Publicarea simplă a site-ului - cu un singur click
  3. Oferim suport gratuit în limba română
  4. Oferim mentenanță tehnică
  5. Oferim certificat SSL gratuit
  6. Prețurile planurilor Premium sunt foarte OK
  7. Cuvânt de încheiere

 

Oferim un editor performant pentru crearea și administrarea site-ului - GRATUIT

Cu ajutorul editorului WebWave poți crea site-uri chiar dacă nu cunoști programare, pentru că este un editor grafic, și platforma ”traduce” codul site-ului pentru tine. Și aici aș dori să deschid câteva paranteze:

  • Editorul WebWave îți permite să creezi site-uri cu orice design grafic fără cunoștințe de programare. Poți seta poziția și dimensiunea elementelor cu precizia de 1 pixel - în sensul direct al cuvântul,. Poți seta ca imaginea să aibă lățimea de 456 de pixeli și nu 453, și să o muți mai în dreapta cu 3 pixeli și mai jos cu 7 pixeli - totul folosind cursorul sau setările de dimensiune și poziție. WebWave oferă o serie de funcții avansate de editare grafică, deci în cazul în care ai cerințe mai mari față de aspectul grafic, fiind educat cu programe ca Adobe vei găsi multe module plăcute printre care: lista de straturi, setarea poziției și a dimensiunii în unități relative, filtre, efecte de animație și multe alte.

  • Pentru a crea un site în WebWave nu ai nevoie de cunoștințe de programare. Editorul WebWave este de tip drag-and-drop cu alte cuvinte este un editor grafic care funcționează după principiul WYSIWYG (eng. What You See Is What You Get - primești ceea ce vezi).
     

     

  • Site-urile pot fi ajustate la dispozitivele mobile. Pentru aceasta poți folosi un șablon care deja este optimizat pentru dispozitivele mobile. Însă dacă îți dorești ceva original poți folosi algoritmul WebWave pentru ajustarea site-ului la dispozitivele mobile.

  • Toate funcțiile pentru crearea site-ului din cadrul editorului sunt accesibile în cadrul planului Free (gratuit). Cu alte cuvinte nu trebuie să plătești pentru servere pentru a începe lucrările asupra site-ului. Plătești doar pentru planul Premium, doar pentru perioada de activitate a site-ului.

  • Crearea site-ului nu te costă nimic și este foarte accesibilă. Chiar dacă nu ai experiență și cunoștințe în domeniu, poți alege un șablon, înlocuiești conținutul cu cel propriu și publici site-ul online - cu un singur click, fără să cunoști un pic de programare.

Cu alte cuvinte nu trebuie să plătești nimic în avans și nu trebuie să plătești un specialist în IT pentru crearea și administrarea site-ului. Și nu pierzi nici timp pentru comunicarea cu specialiștii în IT.

 

Publicarea simplă a site-ului - cu un singur click

La prima vedere pare să fie ceva banal, însă există platforme destul de populare, care solicită ceva lucrări tehnice pentru a lansa un site. Mai exact trebuie descarci un soft și să-l urci pe server cu ajutorul unui alt soft ținând cont de toate specificațiile tehnice privind folderele și formatele. Autorii platformei menționează că toată instalarea durează 5 minute - ăi bine asta doar în cazul în care cunoști programare. Mie mi-a luat 1 oră luând cont de faptul că totuși trebuia să solicit ajutorul unui coleg care știa programare. Cunosc persoane care pur și simplu au renunțat la platforma respectivă din cauza că nu i-au dat de capăt cu instalarea.

În WebWave publicarea site-ului este automatizată într-o măsură considerabilă și în practică solicită doar un click pe butonul Publică. Mai mult publicarea site-ului nu este taxată. Cu ajutorul unei adrese gratuite poți transmite link-ul către site prietenilor, colegilor. Poți de asemenea să folosești acest link pentru a testa site-ul cu diferite tool-uri în materie de viteză de încărcare, ajustare la dispozitivele mobile și alte aspecte.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Oferim suport gratuit în limba română

Deși acest avantaj a fost scris într-o singură frază (chiar m-am stăruit), de fapt implică câteva aspecte pe care le voi descrie mai jos:

  • WebWave oferă suport independent de statul tău ca utilizator. Poți fi client sau poți fi doar la etapa de creare a site-ului, sau poate nici nu ai cont la noi și ai câteva întrebări înainte de a începe. Scrie-ne și te vom ajuta cu plăcere.

  • Un alt aspect important al platformei WebWave constă în faptul că suportul oferit este în limba română. Deși unii utilizatori cunosc engleza la un anumit nivel, altfel e atunci când ai de a face cu termeni tehnici și unde trebuie să treci pașii indicați cu exactitate.

  • Și ultimul aspect al serviciului suport oferit de WebWave este faptul este oferit de persoane ca lucrează în WebWave și nu de o persoană care petrece mult timp pe forum și al cărei experiență este neclară.

  • Serviciul de asistență este oferit nu doar prin mesaje e-mail dar și prin chat. Și chatul ca opțiune de suport reprezintă o metodă foarte comodă de a comunica pentru că permite un schimb operativ de link-uri, print screen-uri și alte materiale.

 

Oferim mentenanță tehnică

Echipa WebWave se ocupă de partea tehnică a mentenanței site-ului. Și serviciile noastre de mentenanță nu se limitează doar la securizarea, monitorizarea și întreținerea serverelor ca în cazul unor servicii clasice de hosting. Ne ocupăm de actualizarea componentelor site-ului, optimizăm codul sursă pentru cerințele Google, asigurăm compatibilitatea componentelor. Toate acestea îți oferă:

  • Un plus de stabilitate a site-ului creat

  • Mai mult timp pentru ca să lucrezi asupra designului și a conținutului site-ului.

 


 

 În cazul în care ai cerințe mai mari față de aspectul grafic, fiind educat cu programe ca Adobe vei găsi multe module plăcute printre care: lista de straturi, setarea poziției și a dimensiunii în unități relative, filtre, efecte de animație etc.

 


 

Oferim certificat SSL gratuit

Un certifica SSL reprezintă - o metodă importantă de securizare a site-ului. Pentru mai multe detalii vezi acest articol.

Însă ceea ce este important să subliniez este faptul că fără acest certificat practic toate browserele și toți antivirușii țipă că site-ul tău nu este sigur.

Reieșind din cele descrise mai sus, WebWave oferă un certificat gratuit independent de statutul site-ului. Cu alte cuvinte independent de faptul dacă ai plătit sau nu. Totul pentru ca utilizatorii tăi să se simtă bine, iar tu să nu te simți incomod.

 

Prețurile planurilor Premium sunt foarte OK

Fiecare platformă deține specificul său din care rezultă o serie de avantaje. O parte considerabilă a avantajelor aferente țin anume de funcționalitățile premium.

În această ordine de idei aș dori să menționez faptul că de foarte multe ori planurile Premium sunt individuale pentru fiecare soluție și din această cauză compararea în practică a planurilor premium este destul de dificilă.

Prețurile planurilor Premium sunt comparabile cu prețurile serviciilor de hosting clasice, deși planurile Premium conțin și conțin și alte beneficii care nu sunt oferite de servicii de hosting clasice. Însă chiar dacă comparăm prețurile planurilor Premium cu prețurile serviciilor de hosting clasice, observăm, că planurile Premium rămân totuși foarte competitive.

 

Cuvânt de încheiere

Cupă cum vezi WebWave oferă o serie de avantaje importante pe care merită să le ții cont. Ceea ce îți recomand este să te înregistrezi și să testezi platforma personal. Acest lucru este gratuit, iar perioada de folosire a planului Free este nelimitată.

 

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: