Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Cunoaște funcțiile contului Agency

04 mai 2021
Ce este și cum creezi un landing page?

Contul Agency a fost implementat ca răspuns la necesitățile utilizatorilor care folosesc intensive platforma noastră. Mai exact contul Agency a fost creat pentru cei care creează un număr mai mare de site-uri: de la utilizatori cărora le place să lucreze în WebWave până la agenții de marketing care creează site-uri la comandă pentru clienții lor.

Respectiv contul Agency oferă acces la o serie de funcții suplimentare, care ușurează administrarea unui număr mai mare site-uri și colaborarea cu clienții pentru care site-urile date sunt create.

Conținutul articolului:

  1. Contul Agency - pentru cine?

  2. Funcțiile contului Agency și beneficiile acestora

    1. White Label

      1. Setarea adresei proprii pentru site-urile cu plan Free

      2. Setarea logo-ului propriu

    2. Panou CMS

    3. Comentarii pentru proiect

    4. Crearea site-ului în echipă

    5. Propriile grupe de elemente

    6. Suport în limba română

    7. Prețuri avantajoase

  3. Concluzie

 

Contul Agency - pentru cine?

După cum am menționat mai sus, contul Agency a fost creat atât pentru persoanele care lucrează cu un număr mai mare de site-uri cât și pentru cei care proiectează site-uri la comandă.

Dacă îți place să lucrezi în WebWave și creezi site-uri pentru prietenii tăi, dacă ești freelancer sau dacă creezi site-uri pentru clienți în cadrul unei agenții de marketing merită să încerci funcțiile contului Agency. 

Testarea gratuită a funcțiilor Agency este o opțiune utilă, în special pentru cei care doar încep să creeze site-uri la comandă. Funcțiile Agency pot fi testate gratuit, timp de 14 zile, fără conectarea cardului bancar la cont și fără obligații pe viitor. 

Vezi mai multe detalii aici.

Alătură-te celor 600 000+ de utilizatori și creează site-uri gratuit, fără cunoștințe de programare

Începe acum 

Funcțiile contului Agency și beneficiile acestora

White Label

Funcțiile White Label reprezintă unul din cele mai importante beneficii ale contului Agency, întrucât permite promovarea brandului autorului site-ului. Cu alte cuvinte, utilizatorul nu va vedea nici logoul WebWave și nici adresa WebWave.ro. 

 

Setarea adresei proprii pentru site-urile cu plan Free

Cu ajutorul acestei funcții vei putea transmite clienților tăi un link personalizat către proiectul site-ului cu formatul client.domeniul-tău.ro. Datorită acestei funcții link-ul generat va arăta într-un mod profesional și va fi ușor de memorat.

Subliniez, acest link va fi valabil doar pentru etapa de dezvoltare a site-ului. O dată ce proiectul site-ului va fi aprobat de către clientul tău și vei activa planul Premium, vei putea conecta domeniul propriu la site-ul dat, înlocuind adresa personalizată de subdomeniu gratuită.

 

Setarea logo-ului propriu

Cu ajutorul funcțiilor de White Label vei putea seta și logo-ul propriu pentru ca acesta să apară în panoul CMS atunci când clientul tău va dori să editeze conținutul site-ului, de exemplu la adăugarea unui articol de blog.

De asemenea, atunci când vei seta informarea clientului despre datele statistice săptămânale ale site-ului, mesajele expediate vor conține de asemenea logo-ul tău.

Panoul CMS oferă clienților mai mult control asupra site-ului, iar tu vei avea mai mult timp pentru dezvoltarea promovarea afacerii tale

Panou CMS

Fiecare site creat în WebWave este conectat la un panou CMS pentru administrarea ușoară a conținutului site-ului. Clienții tăi vor putea actualiza personal textele, imaginile de pe site și vor putea adăuga articole de blog.

Astfel vei oferi clienților tăi mai mult control asupra site-ului, iar tu vei avea mai mult timp pentru dezvoltarea site-urilor și promovarea afacerii tale.

Află mai multe despre panoul CMS în acest articol.

 

Comentarii pentru proiect

În cadrul platformei WebWave poți activa funcțiile de comentare a proiectului site-ului - lucru care va permite ție și clienților tăi să-și exprime opinia și să ofere indicații exacte referitor la părți / elemente concrete ale site-ului.

Datorită acestei funcții vei avea o comunicare eficientă cu clienții tăi, iar colaborarea voastră va fi mult mai productivă.

Vezi în acest articol cum folosești comentariile pentru proiect.

Comentarii pentru proiect

Crearea site-ului în echipă

Cu ajutorul platformei WebWave vei putea oferi acces la editarea site-ului, colaboratorilor tăi fără ca aceștia să aibă acces la contul tău WebWave. 

Această funcție este foarte importantă în ziua de azi, întrucât crearea unui site performant solicită colaborarea unei întregi echipe de specialiști competenți. Cu alte cuvinte, vei putea angaja, colabora cu alți specialiști fără ca să pierzi controlul asupra site-ului.

 

Propriile grupe de elemente

Această funcție permite copierea elementelor și a grupelor de elemente pentru a fi inserate pe alte site-uri.

Datorită acestei funcții vei putea aplica elemente deja testate, verificate pe site-urile pe care le dezvolți pentru clienți. Munca ta va deveni mult mai productivă. Nu va fi necesar să creezi manual de la zero părți întregi de subpagini. Va fi suficient doar să le inserezi și să le ajustezi la proiectul nou. Grupele de elemente proprii își păstrează ajustările pentru dispozitivele mobile - lucru care îți va economisi și mai mult timp.

Propriile grupe de elemente

Suport în limba română

În caz că întâlnești dificultăți, vei putea să ne scrii pe chat sau pe adresa de e-mail pentru a solicita ajutorul nostru. Oferim suport în limba română și activăm conform fusului orar din România, pentru ca să poți lucra mai repede și mai ușor cu platforma noastră. Chat-ul nostru este accesibil între orele 08:00 și 20:00, de luni până vineri. Poți conta mereu pe suportul nostru!

 

Prețuri avantajoase

Fiecare site are nevoie de găzduire, certificat SSL și deseori chiar și cont e-mail conectat la domeniu. Toate acestea cât și alte avantaje sunt oferite de planul Premium, al cărui preț standard este de la 280 RON până la 480 RON net / 12 luni. Datorită contului Agency, la prețul planului Premium veți beneficia de o reducere de 50%. Acest preț oferă o marjă considerabilă pentru afacerea ta.

Aceasta este unica funcție care nu poate fi testată gratuit.

Prețuri avantajoase

Concluzie

Platforma WebWave oferă o serie de funcții și avantaje importante pentru cei care creează site-uri la comandă. Alegând contul Agency vei crea site-uri într-un mod eficient și vei promova brandul propriul. Vei avea o colaborare productivă cu clienții tăi, iar aceștia vor avea mai mult control asupra site-ului.

Dacă creezi site-uri la comandă, sau pur și simplu lucrezi la un număr mai mare de proiecte, scrie-ne la adresa sales@webwavecms.com și primește o ofertă personalizată.

Autor: Patrunjel Eduard

Cele mai citite articole. 

 

 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

    

 

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

 

Urmărește-ne pe: