Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Urmărește-ne pe:

Programul WebWave.

Prețuri. 

Materiale. 

Companie.

Creează un magazin online profesional. Încurajează-ți clienții cu promoții temporare și coduri de reducere.

Coduri de reducere și promoții.

Niciodată nu a fost mai ușor. Magazin online creat cu platforma noastră este perfect pentru a vinde produse digitale. Am automatizat atât procesul de cumpărare cât și expedierea produsului.

Vânzarea produselor digitale.

Diferiți clienți au așteptări și necesități diferite. Un magazin online bun este unul care permite fiecăruia să-și aleagă opțiunea preferată. În WebWave poți crea un astfel de magazin oferind clienților tăi cele mai populare metode de plată și livrare din România.

Diverse metode de plata si livrare.

Poți crea un magazin online simplu în câteva minute din elemente gata făcute. Dar și unul avansat cu ajutorul plugin-urilor și a integrărilor cu sistemele externe. Nu percepem niciun comision pentru administrarea magazinului online.

Vinde online.

Crearea conturilor e-mail în baza propriului nume de domeniu. La noi, nu trebuie să-ți faceți griji referitor la limite. Cu hosting-ul oferit de platforma WebWave, poți crea un număr nedefinit de conturi e-mail.

Publicarea site-ului sub adresa proprie.

Un domeniu propriu înseamnă profesionalism. Având cu cont e-mail de tip contact@domeniu-propriu.ro arăți cu totul altfel în ochii clienților tăi. În final, pentru asta îți creezi propriul site web - pentru a arăta profesionist. Cu WebWave ai și mai multe.

Creează conturi e-mail profesionale.

Calitatea codului sursă şi optimizarea fișierelor este monitorizată de o echipă de specialiști experimentați.

Codul sursă a site-ul optimizat.

Analizează, notează-ţi observațiile şi fă concluzii despre modul în care evoluează traficul de pe site-ul tău.

Statistici de trafic pe site.

Redirecționări 301

Editarea secțiunii Head

Robots.txt

Sitemap.xml

Meta descrieri și titluri, H1, H2, H3, alt ...

Setări SEO pentru pagini și articole.

Vă va spune ce modificări să faceți pe site, astfel încât acesta să fie cel mai bine evaluat de Google.

Modul de analiză SEO automat.

Site-urile realizate cu platforma pentru creare site-uri WebWave se poziționează mai bine decât cele create cu alte platforme populare, în WordPress și de multe ori, chiar și cele a căror cod sursă a fost scris manual.

Plasează-te pe poziții de top în căutările Google.

Actualizăm software-ul de două ori pe săptămână. Nimeni care-și administrează site-ul nu va face atât de frecvent actualizarea componenentelor site-ului. Specialiștii noștri fac actualizări componentelor site-urilor pentru toţi utilizatorii, independent de statul acestora.

Actualizări automate.

Specialiștii noștri au în comun 98 de ani experiență în administrarea serverelor. Nu există nicio problemă pe care să nu o rezolvăm suficient de repede pentru a atinge indicele SLA la nivelul de 99,98%.

Administratori experimentați.

Certificat SSL

Monitoring 24/7

Backup-uri (Versiuni de rezervă)

99,9% SLA

Siguranță.

WebWave are sute de mii de site-uri web, ceea ce reprezintă o responsabilitate uriașă. De aceea monitorizăm activitatea site-urile clienților noștri 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Poți fi sigur că site-ul tău web va funcționa permanent corespunzător.

Dormi bine - site-ul tău este în siguranță.

Mai multe 

Ai deja propriul domeniu și dorești să-l transferi la WebWave sau pur și simplu să-l conectezi la propriul site web? Nimic mai simplu, o poți face în câteva clicuri. Și reînnoirea domeniului în WebWave este mai ieftină decât cu cei mai populari furnizori de domenii.

Conectează domeniul pe care l-ai înregistrat deja, la un alt furnizor de domenii.

La alegerea oricărui plan Premium WebWave poți înregistra un domeniu propriu pentru un an - absolut gratuit. Site-ul tău va fi mereu accesibil sub o adresă unică.

Înregistrează-ți un domeniu propriu.

Creează-ți propriul brand în mediul online și atrage utilizatorii cu ajutorul acestuia.

Domeniu propriu.

Uneori va trebui să-ți administrezi / să-ți dezvolți site-ul în colaborare cu alte persoane. În acest context o opțiune foarte importantă poate deveni crearea conturilor în panoul CMS cu diferite nivelul de permisiuni de editare a site-ului.

Adaugă redactorii conținutului.

Planificarea publicării

Sortarea listei de articole

Ai tot controlul asupra modului în care arată articolele de pe site-ul tău cu ajutorul schemei articolului.

Scrie și publică articole cu confortul controlului absolut asupra stilului acestora.

Administrarea unui blog poate fi un proiect în sine sau doar o parte a proiectului site-ului tău, care are ca funcție îmbunătățirea performanțelor SEO. În WebWave, lista articolelor adăugate se va actualiza singură și în formatul dorit.

Administrează un blog.

Permisiuni de editare a site-ului

Acces la subpagini în baza logării

Tehnologia PWA

Integrare cu sisteme și servicii externe

Accesează subpaginile numai în baza unei parole

Versiuni de limbă

Formulare de contact

Przekierowania 301

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Și mult mai multe.

Creează un site web gratuit, fără cunoștințe de programare. Folosește șabloane gratuite, conturi e-mail, hosting stabilă și suport în română atât timp cât este necesar.

Creează site-uri web profesionale online.

Panoul Webmaster

Înregistrare

Logare