Logare

Înregistrare

Panoul Webmaster

Creează site-uri web profesionale online.

Creează un site web gratuit, fără cunoștințe de programare. Folosește șabloane gratuite, conturi e-mail, hosting stabilă și suport în română atât timp cât este necesar.

Și mult mai multe.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Przekierowania 301

Formulare de contact

Versiuni de limbă

Accesează subpaginile numai în baza unei parole

Integrare cu sisteme și servicii externe

Tehnologia PWA

Acces la subpagini în baza logării

Permisiuni de editare a site-ului

Administrează un blog.

Administrarea unui blog poate fi un proiect în sine sau doar o parte a proiectului site-ului tău, care are ca funcție îmbunătățirea performanțelor SEO. În WebWave, lista articolelor adăugate se va actualiza singură și în formatul dorit.

Scrie și publică articole cu confortul controlului absolut asupra stilului acestora.

Ai tot controlul asupra modului în care arată articolele de pe site-ul tău cu ajutorul schemei articolului.

Sortarea listei de articole

Planificarea publicării

Adaugă redactorii conținutului.

Uneori va trebui să-ți administrezi / să-ți dezvolți site-ul în colaborare cu alte persoane. În acest context o opțiune foarte importantă poate deveni crearea conturilor în panoul CMS cu diferite nivelul de permisiuni de editare a site-ului.

Domeniu propriu.

Creează-ți propriul brand în mediul online și atrage utilizatorii cu ajutorul acestuia.

Înregistrează-ți un domeniu propriu.

La alegerea oricărui plan Premium WebWave poți înregistra un domeniu propriu pentru un an - absolut gratuit. Site-ul tău va fi mereu accesibil sub o adresă unică.

Conectează domeniul pe care l-ai înregistrat deja, la un alt furnizor de domenii.

Mai multe 

Ai deja propriul domeniu și dorești să-l transferi la WebWave sau pur și simplu să-l conectezi la propriul site web? Nimic mai simplu, o poți face în câteva clicuri. Și reînnoirea domeniului în WebWave este mai ieftină decât cu cei mai populari furnizori de domenii.

Dormi bine - site-ul tău este în siguranță.

WebWave are sute de mii de site-uri web, ceea ce reprezintă o responsabilitate uriașă. De aceea monitorizăm activitatea site-urile clienților noștri 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Poți fi sigur că site-ul tău web va funcționa permanent corespunzător.

Siguranță.

99,9% SLA

Backup-uri (Versiuni de rezervă)

Monitoring 24/7

Certificat SSL

Administratori experimentați.

Specialiștii noștri au în comun 98 de ani experiență în administrarea serverelor. Nu există nicio problemă pe care să nu o rezolvăm suficient de repede pentru a atinge indicele SLA la nivelul de 99,98%.

Actualizări automate.

Actualizăm software-ul de două ori pe săptămână. Nimeni care-și administrează site-ul nu va face atât de frecvent actualizarea componenentelor site-ului. Specialiștii noștri fac actualizări componentelor site-urilor pentru toţi utilizatorii, independent de statul acestora.

Plasează-te pe poziții de top în căutările Google.

Site-urile realizate cu platforma pentru creare site-uri WebWave se poziționează mai bine decât cele create cu alte platforme populare, în WordPress și de multe ori, chiar și cele a căror cod sursă a fost scris manual.

Modul de analiză SEO automat.

Vă va spune ce modificări să faceți pe site, astfel încât acesta să fie cel mai bine evaluat de Google.

Setări SEO pentru pagini și articole.

Meta descrieri și titluri, H1, H2, H3, alt ...

Sitemap.xml

Robots.txt

Editarea secțiunii Head

Redirecționări 301

Statistici de trafic pe site.

Analizează, notează-ţi observațiile şi fă concluzii despre modul în care evoluează traficul de pe site-ul tău.

Codul sursă a site-ul optimizat.

Calitatea codului sursă şi optimizarea fișierelor este monitorizată de o echipă de specialiști experimentați.

Creează conturi e-mail profesionale.

Un domeniu propriu înseamnă profesionalism. Având cu cont e-mail de tip contact@domeniu-propriu.ro arăți cu totul altfel în ochii clienților tăi. În final, pentru asta îți creezi propriul site web - pentru a arăta profesionist. Cu WebWave ai și mai multe.

Publicarea site-ului sub adresa proprie.

Crearea conturilor e-mail în baza propriului nume de domeniu. La noi, nu trebuie să-ți faceți griji referitor la limite. Cu hosting-ul oferit de platforma WebWave, poți crea un număr nedefinit de conturi e-mail.

Vinde online.

Poți crea un magazin online simplu în câteva minute din elemente gata făcute. Dar și unul avansat cu ajutorul plugin-urilor și a integrărilor cu sistemele externe. Nu percepem niciun comision pentru administrarea magazinului online.

Diverse metode de plata si livrare.

Diferiți clienți au așteptări și necesități diferite. Un magazin online bun este unul care permite fiecăruia să-și aleagă opțiunea preferată. În WebWave poți crea un astfel de magazin oferind clienților tăi cele mai populare metode de plată și livrare din România.

Vânzarea produselor digitale.

Niciodată nu a fost mai ușor. Magazin online creat cu platforma noastră este perfect pentru a vinde produse digitale. Am automatizat atât procesul de cumpărare cât și expedierea produsului.

Coduri de reducere și promoții.

Creează un magazin online profesional. Încurajează-ți clienții cu promoții temporare și coduri de reducere.

Mobile menu

Companie.

Materiale. 

Prețuri. 

Programul WebWave.

Urmărește-ne pe:

Acest site a fost creat în cu ajutorul platformei WebWave 

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave ! Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

contact@webwave.ro


Scrie-ne pe chat
De luni până vineri, de la 9:00 până la 17:00