Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Meniurile de navigare sunt necesare pentru orice blog sau site.

Acestea aduc nu numai un aspect profesionist, ci ajută și vizitatorii să navigheze mai ușor pe site-ul tău.

De asemenea, acesta reprezintă calea principală de circulație a traficului pe website-ul tău.

Categoric, fără un astfel de meniu, vizitatorului i-ar fi foarte greu să ajungă pe diferite pagini ale site-ului tău.

Și așa cum poate părea destul de logic, în momentul în care cineva ar întâmpina probleme în a naviga pe pagina ta web, cel mai probabil o va părăsi.

 

Aspecte importante în proiectarea unui meniu de navigare bun

Partea ce mai bună în ceea ce privește meniurile este că acestea pot fi create și personalizate după bunul plac, pentru a se potrivi oricărui site.

Un alt lucru esențial ar mai fi și faptul că atunci când ai un meniu pus la punct, utilizatorul poate să aleagă o anumită categorie a site-ului tău și să reușești să îl păstrezi cât mai mult conectat la ceea ce ai de oferit.Ce ar trebui sa conțină un meniu de navigare bun

Încercați să vă imaginați un blog fără un meniu de navigare. Cel mai probabil că ați intra, ați vedea doar prima pagină, ați citi câteva articole, iar apoi cu siguranță ați ieși.

Ei bine, cu ajutorul meniului, fiecare vizitator poate găsi un subiect interesant doar printr-o simplă navigare prin meniul site-ului tău.

 

Ce pagini adăugăm în meniul de navigare eficient

Alegerea paginilor pe care să le incluzi în meniu poate fi de foarte multe ori mai dificilă decât pare la prima vedere. În urmă cu câțiva ani, meniul de navigare conținea ceea ce acum numim linkuri clasice, precum Acasă, Despre și Contact.

Cu toate acestea, tehnologia avansează, iar acum putem folosi meniul într-un mod mult mai util. În mod normal, un creator de conținut web va insera în postările sale linkuri care redirecționează vizitatorii către alte pagini, dar nu pentru a crește traficul, ci pentru ca utilizatorii să găsească ceea ce căutau mult mai ușor.

Alătură-te celor 130 de mii de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Însă, ce ar trebui să ai în vedere atunci când creezi meniul de navigare?

 

Date de contact cât mai precise și accesibile

Unul dintre principalele scopuri ale unei afaceri online este acela de a găsi cât mai mulți clienți, Cel mai simplu și eficient mod de a face asta este ca datele de contact să fie cât mai accesibile pe interfața site-ului tău pentru ca atunci când un utilizator este interesat de serviciile prestate de tine să îi fie ușor să găsească un mod de a te contacta, fără a pierde foarte mult timp.

 

Formulare de înregistrare

Atunci când ai ca scop transformarea vizitatorilor în utilizatori înregistrați, este recomandat să ai formulare de acest gen la îndemână și la vedere, preferabil în meniul de navigare, pentru a facilita acest lucru mult mai ușor.

 

Anunțuri

Dacă ai un proiect la care lucrezi de ceva timp și pe care vrei să îl publici odată ce ai finalizat de pus la punct tote detaliile sale, trebuie să te asiguri că ai un loc special în care să anunți acest lucru.

Rezervă un loc în meniul de navigare și prezintă vizitatorilor tăi toate noutățile cu referire la proiectele tale, modul în care lucrezi și viitoarele lansări de produse.

 

Categorii

Dacă deții un website ceva mai complex, ideal este ca meniul de navigare să fie divizat în categorii care îi vor ajuta pe vizitatori să înțeleagă cu ușurință unde se află pentru a evita ca aceștia să părăsească site-ul tău ca urmare a faptului că nu au reușit să găsească ceea ce căutau sau pentru simplul fapt că s-au rătăcit.

 

Vânzări

În momentul în care vinzi ceva anume, produsul tău trebuie să fie în prim-planul vizitatorilor, adică pe pagina principală sau încorporat în meniul de navigare.

O trimitere către pagina produsului tău este cea mai bună metodă de a aduce potențialul cumpărător cu un pas mai aproape de momentul achiziției.

 

Răbdare și organizare

Există și generatoare de meniuri atât online, cât și ca programe software pentru calculator. Cele mai multe dintre ele au o versiune gratuită și una cu plată, bineînțeles, în funcție de câte opțiuni doriți.

 

Oricum, până veți ajunge să fiți mulțumit de design-ul meniului de navigare s-ar putea să dureze un timp, însă înarmați-vă cu răbdare și veți vedea că efortul va merita. De asemenea, nu uitați că indiferent de cum vă veți structura paginile în meniu, testarea acestuia este esențială pentru a vă asigura că rezultatul navigării este cel dorit.

 

Vezi cât de ușor creezi meniuri perfecte pentru site-uri în WebWave

 

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Cristian Lenga

Ce ar trebui sa conțină un meniu de navigare bun
13/12/2018

Ce ar trebui sa conțină un meniu de navigare bun

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN

Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web Uimitoare cu ajutorul platformei WebWave ! 
Începe cu o pagină curată sau alege un șablon deja optimizat pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile cerințe.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți