Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Secolul 21 reprezintă era vitezei. Totul trebuie să meargă bine, corect și, cel mai important, rapid. Această lege nescrisă se aplică, bineînțeles, și site-ului tău web. Eficiența cu care îți creezi site-ul va determina succesul acestuia.

Un site nou și rapid se poate realiza foarte repede cu ajutorul șabloanelor noastre. Intră pe www.webwave.ro și vezi tot ce ți-am pregătit pentru a crea un site simplu și cât mai repede!

Articolul de astăzi are rolul de a vă prezenta câteva argumente pentru care realizarea unui site web într-un timp cât mai scurt este soluția potrivită. După prezentarea argumentelor, îți vom arăta etapele pentru a crea o pagină web repede!

 1. De ce este recomandat să-ți faci repede un site web?

  1. Nu trebuie să te spetești pentru o pagină web rapidă!
   (Argumentul 1)

  2. Cu cât lansezi mai repede site-ul web, cu atât vei fi indexat mai repede de Google!
   (Argumentul 2)

  3. Cu platforme precum WebWave, realizezi site-ul într-o clipită  (Argumentul 3)

 2. Cum creezi repede un site web?

  1. Stabilește scopul site-ului tău web!
  2. Alege șablonul perfect!
  3. Înlocuiește textele și pozele.
  4. Găsește o cromatică potrivită pentru site-ul tău web.
  5. Adaugă datele de contact, Termeni și condiții.
  6. Verifică cum funcționează site-ul web pe dispozitive mobile!
  7. Verifică dacă butoanele funcționează cum ar trebui!

 

De ce este recomandabil să-ți faci repede un site web?

Nu trebuie să te spetești pentru o pagină web rapidă! (Argumentul 1)

Crearea unui site web nu ar trebui să reprezinte pentru tine un blocaj sau ceva care mănâncă mult timp. De multe ori, investești atât de mult timp pe o singură parte a afacerii sau pasiunii tale, încât uiți să acorzi timp și altor chestiuni, poate mult mai importante.

Acest lucru se poate întâmpla și cu crearea site-ului tău web. De multe ori etapa de promovare a site-ului este mai importantă, solicitând eforturi considerabile.

Astfel, sfatul nostru este să nu investești mai mult timp decât e necesar într-o sarcină care nu necesită atâta stres!

 

Cu cât lansezi mai repede site-ul web, cu atât vei fi indexat mai repede de Google! (Argumentul 2)

Indexarea Google durează, după cum știi, un anumit timp. Nu-ți imagina că îți lansezi site-ul și ziua următoare acesta va apărea pe prima pagină Google. 

Din contră, indexarea site-ului este un proces continuu și care inițial poate dura mai mult timp. Astfel, cu cât îți lansezi site-ul mai repede, cu atât Google are mai mult timp să își trimită roboțeii prin conținutul și codul site-ului tău, pentru a putea pune site-ul în marea lor librărie!

Indexarea Google durează. Este nevoie de timp pentru a ajunge în topul rezultatelor Google.

Cu platforme precum WebWave, realizezi site-ul într-o clipită (Argumentul 3)

Platformele pentru creare site-uri web nu prea existau în anii 2000. Atunci puteai să pierzi doi ani să creezi un site și nimeni să nu se lege de acest fapt. Totuși, vremurile s-au schimbat, crearea de site-uri web a evoluat.

De la o sarcină ce putea făcută doar de magicieni ai codului, acum crearea de site-uri web poate fi realizată de orice om care știe să lucreze cu un calculator. WebWave îți permite, cu ajutorul șabloanelor, să începi un site web cu o bază de funcționalități și design deja pusă!

 

Cum creezi repede un site web?

Stabilește scopul site-ului tău web!

Crearea unui site web poate fi simplă, însă primul pas este tot timpul puțin mai complicat. De ce? Pentru că scopul site-ului tău web este, practic, motivul pentru care acesta există.

Asigură-te că alegi cu grijă acest scop și că te-ai gândit la toți factorii înainte. Dacă vrei ca site-ul tău web să fie un magazin online, toate etapele ce vor urma trebuie să fie îndreptate în direcția potrivită. Dacă te gândești că poate scopul site-ului ar fi conținutul scris și video, nu ai de ce să bagi în el funcționalități de magazin online sau aplicație web!

 

Alege șablonul perfect!

După ce ai ales atent scopul site-ului, trebuie să cauți un șablon pe măsură. Ți-am spus deja că ce alegi la primul punct îți va direcționa restul etapelor, dar scopul te și ajută foarte mult. 

Crearea rapidă a unei pagini web va fi mult mai ușoară cu un șablon, deoarece toate funcționalitățile de care ai nevoie sunt deja implementate în acel șablon. De asemenea, pentru câțiva norocoși, până și culorile și imaginile se vor potrivi bine, însă sigur o să găsești ceva de modificat pe parcurs.

Alătură-te celor 322 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Înlocuiește textele și pozele.

După ce ai selectat șablonul pentru site-ul tău web creat foarte repede, ai nevoie să înlocuiești pozele și textele de pe site-ul draft. Acest lucru este foarte simplu în drag&drop builderul WebWave. 

Un site calitativ este realizat prin imagini și conținut calitativ. Să fii foarte atent atunci când alegi pozele. Mai bine folosești un instrument precum Canva decât să iei poze pixelate de pe Google!

De asemenea, textele de calitate te vor ajuta să urci cât mai sus în rankul Google. Acest lucru te va propulsa în fața multor potențiali clienți sau oameni care vor să citească ceea ce tu scrii.

 

Găsește o cromatică potrivită pentru site-ul tău web.

Un site web, după ce primește pozele și textele corecte, are nevoie și de o anumită cromatică. Bine ar fi ca aceasta să fie asemănătoare cu cea a brandingului tău. 

După ce ai ales culorile site-ului tău trebuie să îți găsești și câteva fonturi. Ai nevoie de un font pentru părțile importante (Heading și Titluri) din site-ul tău web, un font pentru tot conținutul scris și un font pentru grafică. Mai mult de 3 fonturi o să facă site-ul greu de urmărit.

 

Adaugă datele de contact, Termeni și condiții.

Mai ai câteva sarcini scurte. Mai întâi, creează o pagină de termeni și condiții. Utilizatorii tăi trebuie să știe toate datele care vor fi folosite de către site-ul tău și să știe exact cu ce sunt de acord atunci când folosesc site-ul tău.

Apoi, asigură-te că datele de contact sunt cât mai vizibile. Telefonul, e-mail-ul și adresa, eventual împreună cu o hartă, vor ajuta oamenii să intre în contact cu tine și cu site-ul tău web.

Verifică cum funcționează site-ul web pe dispozitive mobile!

Verifică cum funcționează site-ul web pe dispozitive mobile!

Dispozitivele mobile au început să domine traficul online, și pe bună dreptate! Oamenii au un smartphone mai tot timpul cu ei, în vreme ce laptopul sau desktopul sunt mai greu de cărat după tine.

Astfel, dacă îți creezi un site, trebuie ca acesta să fie foarte bine optimizat și pe dispozitivele mobile. Din fericire, WebWave te va ajuta extrem de mult cu funcționalitatea de Responsive Web Design pe care o promovează!

 

Verifică dacă butoanele funcționează cum ar trebui! 

Butoanele de pe site-ul tău trebuie să ducă oamenii în alte părți ale site-ului tău, pe care tu le consideri importante. Înainte de a lansa site-ul, verifică ca fiecare buton să trimită exact unde ți-ai dorit tu, să funcționeze și să fie și bine optimizat!

Dacă totul funcționează bine, lanszează site-ul și promovează-te în medniul online.

Tot ce rămâne să faci este să publici site-ul. Intră pe WebWave și începe crearea site-ului tău astăzi!

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Patrunjel Eduard

Cum creezi repede un site în baza unui șablon?
11/01/2021

Cum creezi repede un site în baza unui șablon?

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN