Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Te întrebi vreodată dacă orele petrecute pentru scrierea unui e-book merita? Poate că rata de respingere este mare și ai impresia că nimeni nu citește textele la care ai lucrat săptămâni întregi, ... 

De asemenea, îți pui întrebări în legătură cu locul în care publici conținutul, numărul de reclame, dacă volumul conținutului este suficient. 

Dar ce altceva mai poți face cu el? Nu îl vei republica pentru că Google poate să te sancționeze pentru asta. Există alte modalități de a folosi conținutul care este deja online? 

Da, există multe. Hai să le vedem împreună. 

 

Conținutul articolului

 1. Ce înseamnă content marketing?

 2. Cum funcționează reutilizarea conținutului? Combinarea formatelor în content marketing

  1. Folosește părți dintr-un e-book în articole de blog și invers 

  2. Actualizează conținutului vechi 

  3. Promovează conținutul Evergreen

  4. Adună postări separate într-un articol mai mare 

  5. Transformă un curs online într-un e-book

 3. Folosește-ți site-ul web

  1. Permite-le utilizatorilor să descarce fișiere

 

Ce înseamnă content marketing?

Content marketing reprezintă crearea de conținut cu scopul de a trezi interesul utilizatorilor ca apoi aceștia să îl și distribuie. Aceasta este o metodă de promovare foarte eficientă, pentru că utilizatorii devin interesați și revin pe site pentru a afla ce lucruri noi mai ai de spus și de oferit.

La ce mă refer prin conținut online? La orice. Articole pe blog, podcasturi, materiale video pe YouTube/Vimeo, e-book-uri, social media și mai mult de atât. 

Cum să ai succes folosind content marketing? În cele mai multe cazuri, trebuie să combini diferite forme de conținut online, ceea ce îți permite să ajungi la o audiență mai largă de oameni care. Deși preferă diferite surse de informații, sunt cu toții interesați de un anumit subiect. 

Content marketing-ul presupune multă muncă, dar după cum știm, merită. Trebuie să publici conținut interesant în mod regulat și să le oferi utilizatorilor informații la subiect pentru a-ți îmbunătăți popularitatea. 

Nu trebuie să cazi în capcana "îmi pierd timpul", dar, din păcate, nu tot ceea ce creezi că e important va fi observat. Mai mult de atât, atunci când dedici mai mult din timpul tău unui anumit subiect, acesta poate să obțină rezultate mai proaste decât un post pe Facebook scris rapid în metrou. 

Din acest motiv, multe persoane renunță atunci când nu văd că le crește imediat popularitatea. Sincer, nu pot să îi învinuiesc. E o provocare să creezi conținut care nu este citit de nimeni. 

Chiar și așa, există o soluție. Poți să reduci numărul de texte noi și să reutilizezi conținutul deja publicat, ceea ce va rezulta într-o îmbunătățire a rezultatelor. 

Alătură-te celor 170 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Cum funcționează reutilizarea conținutului? Combinarea formatelor în content marketing

Cea mai simplă modalitate de a da textelor vechi o viață nouă este să le folosești în locuri în care nu au mai fost publicate. Pare să nu aibă sens?

Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar exact despre asta este vorba în reutilizarea conținutului. Folosești contentul deja creat și îl publici într-un format diferită față de cel inițial. 

Oamenii citesc informația în diferite moduri. Unora le place să privească tutoriale video, alții preferă să citească un e-book, în timp ce eu prefer să ascult un podcast în drum spre birou. 

Refolosirea este un nou mod de a face marketing. Publici același conținut pe canale diferite, și ajungi la un nou public. Și știi care este cea mai bună parte? Nu mai trebuie să petreci ore întregi pentru a crea conținut nou! 

 

Folosește părți dintr-un e-book în articole de blog și invers 

Desigur, nu mă refer doar la aceste două canale. Poți să folosești materiale video, podcast-uri, cursuri online. Combină-le și asigură-te că, indiferent de felul în care utilizatorilor le place să primească informația, o pot face pentru a accesa conținutul tău. 

Ai avut niște oaspeți interesanți pentru ultimul podcast? Fă un interviu din asta și publică-l pe blog! Infograficele îți aduc mult trafic? Transformă-le într-un video scurt pentru YouTube. Ajustează-ți conținutul la necesitățile utilizatorilor. 

Reutilizarea conținutului. Folosește mai mult eformate

Actualizează conținutului vechi 

Actualizarea articolelor mai vechi este întotdeauna binevenit din perspectivă SEO. Aceasta îți va permite să îmbunătățești calitatea conținutului și să reutilizezi conținutul bun.

Actualizează informația citită frecvent – adaugă niște apeluri la acțiune pentru a vedea care canal sau subiect îți îmbunătățește conversia.

 

Promovează conținutul Evergreen 

Să începem prin a explica ce înseamna conținutul Evergreen. Termenul Evergreen este folosit de autorii textelor pentru a defini subiecte sau istorii mereu actuale. 

Acest tip de conținut ar trebui să fie identificat și promovat periodic pe blogul tău. Un articol bine scris poate să genereze un volum mare de trafic pentru o perioadă îndelungată de timp și este scopul tău să profiți de asta. Actualizează-l, adaugă informații noi și fă referiri la acest conținut când scrii articole noi.

Atunci când viața îți oferă lămâi (sau conținut Evergreen), trebuie să faci cât mai multă limonadă 😊.  
Conținut Evergreen

Adună postări separate într-un articol mai mare 

Ai tot creat conținut în ultima vreme? 

Folosește-l și creează articole care adună postări mai scurte într-unul mai mare. Adaugă link-uri către acestea în textul final pentru a îmbunătăți referințele interne. 

 

Transformă un curs online într-un e-book

Cursurile online pot fi de calitate scăzută și dificil de moderat. De aceea, nu toată lumea vrea să le dea share pe social media sau să le republice. Este un format de conținut care este popular doar imediat după publicare. Dacă vrei să reutilizezi un curs online, transformă-l într-un e-book

Informația transmisă în timpul unui curs online poate fi haotică și este dificil să prinzi toate aspectele (în special dacă cursul durează mai mult de o oră). Să scrii informațiile respective într-un document le permite utilizatorilor să le descarce, să le citească oricând și să îți vadă logo-ul pe fiecare pagină.

Content marketing reprezintă crearea de conținut cu scopul de a trezi interesul utilizatorilor ca apoi aceștia să îl și distribuie. 

Folosește-ți site-ul web

Dacă te întrebi cum poți să pui tot conținutul într-un singur loc – un site web este o idee bună. Care este rostul să postezi informație pe multe canale diferite, dacă nu se întâlnesc într-un singur loc? 

Dacă planifici să creezi sau dacă deja ai construit un site web în WebWave, poți aplica cu ușurință reutilizarea conținutului. 

 

Permite-le utilizatorilor să descarce fișiere

Știi cât este de ușor să creezi un buton care le va permite utilizatorilor să descarce fișiere ca e-book-uri de pe site-ul tău web? 

Vezi acest tutorial cu pașii necesari

Dacă creezi mult conținut, ține mine să îl și reutilizezi! Fă un audit al conținutului de pe blog și vezi ce articole au șanse mai mari să fie citite de către vizitatori. Refolosește-le și mărește popularitatea brandului. Mult noroc!

 

 

 

Articole similare pe care trebuie să le citești:

 

Autor: Julia Mądraszewska / Elena Dumitru

Scrolling sau paginare – impactul asupra UX, optimizării SEO și a vitezei de încărcare a site-ului?
23/07/2019

Cum să refolosești articole publicate? Fă cunoștință cu reutilizarea conținutului!

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN