Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Orice business care e la început știe un lucru foarte important: trebuie să eficientizăm costurile! Dar cum putem face asta atunci când o agenție de marketing îți cere peste 500 de euro pentru crearea unui site? Din fericire, în ziua de astăzi există din ce în ce mai multe soluții pentru crearea unui website free. 

WebWave este una din acele soluții. Cu ajutorul site builder-ului nostru free o să fii capabil să îți construiești website-ul foarte rapid, prin sistemul drag&drop. Nu ai nevoie de cod pentru a îți începe experiența în lumea digitală. Click mai jos pentru mai multe detalii!

În articolul de astăzi, vom prezenta care este procesul de creare a unui website free, vom face câteva recomandări și vă vom arăta și câteva avantaje ale platformei de website builder WebWave.

Alătură-te celor 274 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

Conținutul articolului:

 1. Procesul crearea  a unui website free

  1. Identifică scopul website-ului

  2. Alege website builderul pentru necesitățile tale

  3. Alege un template - poate să fie gratuit

  4. Înlocuiește imaginile și textul, setează alte culori, joacă-te cu design-ul site-ului tău

  5. Drag&Drop orice element ai nevoie

  6. Publică site-ul, testează și îmbunătățește

 2. Recomandări în crearea website-urilor

  1. Creează un website simplu

  2. Încarcă doar imagini optimizate

  3. Intră în mintea clientului pentru a crea content de calitate

 3. Avantajele platformei WebWave

  1. Suport prin chat și e-mail în română și dacă e necesar și în engleză

  2. Optimizare pentru dispozitivele mobile

  3. Precizie de 1 pixel în editarea elementelor

  4. Hosting cu trafic de date și spațiu de stocare nelimitat

  5. Securizarea site-ului

  6. Sistem CMS pentru lucru în grup

 

Procesul de crearea a website-ului

Identifică scopul website-ului

Orice site web trebuie să aibă un scop. Acesta este, în general, aliniat la scopul mare al afacerii. Dacă ai o afacere ce se ocupă cu comercializarea de produse, sunt șanse mici să ai nevoie doar de un blog. 

Astfel, trebuie să identifici acest scop mare și să pornești de la el. Nu ai vrea să lucrezi câteva săptămâni la un website ca să-ți dai seama, ulterior, că nu are nicio treabă cu afacerea ta!

 

Alege website builderul pentru necesitățile tale

Desigur că poți să faci propriul site web total din cod. Probabil îți va lua minim un an să înveți codurile de bază și cum să le aplici iar mai apoi încă unul, minim, să construiești site-ul. 

Însă domeniul business nu permite atâta timp pierdut. Pentru asta există site buildere free. WebWave este unul din puținele site buildere pe care poți să le folosești gratuit pentru a testa platforma și a publica site-ul!

 

Alege un template - poate să fie gratuit

Template-urile sau șabloanele reprezintă o metodă importantă în crearea site-urilor cu ajutorul unui website builder. Acestea ușurează munca ta, deoarece vin cu un design predefinit a website-ului și a elementelor acestuia.

În funcție de ce template alegi, website-ul poate să aibă anumite funcții. Slidere care oferă o interactivitate site-urilor sau secțiuni mai complexe, toate acestea se află acolo datorită template-ului!

Înlocuiește imaginile și textul, setează alte culori, joacă-te cu design-ul site-ului tău

Înlocuiește imaginile și textul, setează alte culori, joacă-te cu design-ul site-ului tău

După ce ți-ai ales template-ul este timpul să faci câteva schimbări. În principal, textul și imaginile trebuie să fie schimbate, deoarece sigur nu vrei un text generic de website sau o imagine stock. 

Dacă ai imagini ale business-ului tău, produse sau orice alte imagini este un MUST-HAVE să le adaugi pe site. Astfel vei aduce compania, oferta companiei tale mai aproape de clienți. Website builderul te va ajuta mult pentru realizarea acestui task.

De asemenea, conținutul este foarte important. Scrie conținutul pentru produsele tale și pentru fiecare pagină a site-ului sau angajează-ți un freelancer să facă asta pentru tine!

 

Drag&Drop orice element ai nevoie

Fiecare free website builder software are conceptul de drag&drop încorporat în platformă. Acest sistem permite să adaugi bucăți de cod fără a scrie acel cod. Texte, imagini, video-uri sau butoane, toate pot fi adăugate cu ajutorul drag&drop!

Astfel, dacă ai nevoie de ceva ce nu există în template, sistemul website builderului de drag&drop te poate ajuta enorm!

 

Publică site-ul, testează și îmbunătățește

Cel mai bun mod pentru a vedea cât de bun este site-ul tău este partea de testare. După ce site-ul e publicat poți testa nu doar funcționalități tehnice, ci și chestiuni de marketing. 

De asemenea, ar fi foarte bine să asculți de tot ceea ce îți spun clienții tăi despre site. Părerea lor trebuie să conteze cel mai mult! Orice problemă ar avea, asigură-te că o să fie soluționată cât mai repede. Important, WebWave permite actualizarea foarte rapidă a website-ului, fără să ai nevoie de un specialist IT pentru implementarea acestor modificări.

 

Recomandări în crearea website-urilor 

Creează un website simplu

Oricât de mult ți-ai dori să ai cel mai tare site web din toată competiția ta, asigură-te că prin acest lucru nu complici situația și userii. Iar development-ul ulterior ala cestuia în baza feedback-ului efectiv al userilor nu reprezintă nici o dificultate. De exemplu site-ul pe care te afli acum este creat cu ajutorul platformei de websitebuilder WebWave.

Un site simplu este unul care are doar câteva pagini web și care este extrem de ușor de navigat. Cu ajutorul unui website builder free o să poți crea un site simplu foarte ușor!

 

Încarcă doar imagini optimizate

Ideal ar fi ca imaginile tale să nu ocupe foarte mult din spațiul site-ului tău. De asemenea, ar trebui ca acestea să fie cât mai optimizate, pentru a nu îngreuna încărcarea site-ului tău.

Utilizatorii prețuiesc mult mai mult viteza site-ului decât calitatea pozelor. Asta însă nu înseamnă că ai voie să pui poze pixelate sau de calitate proastă! Există o cale de mijloc pentru toate.

Utilizatorii prețuiesc mult mai mult viteza site-ului decât calitatea pozelor

Intră în mintea clientului pentru a crea content de calitate

Gândește-te tot timpul la ce s-ar gândi și clientul tău! Ce ar vrea să afle? Ce chestii sunt mai neimportante pentru el?

În funcție de acest brainstorming, alege ce pui pe homepage și ce lași pe alte pagini din site. De asemenea, o să existe probabil content de care nu o să ai nevoie deloc, așa că nu încerca să-l scrii degeaba!

 

Avantajele platformei WebWave

Suport prin chat și e-mail în română și dacă e necesar și în engleză

Oricând ai nevoie, WebWave este la dispoziția ta pe e-mail atât în limba română, cât și în engleză. Fie că sunt probleme tehnice sau de altă natură, te rugăm să ne scrii!

 

Optimizarea website-ului pentru dispozitivele mobile

Cu politica Google de mobile-first, cel mai bine ar fi ca site-ul tău să fie responsiv atât pe desktop, cât și pe mobil!

Pentru asta, creatorul de site-uri WebWave folosește conceptul de RWD (Responsive Web Design), pentru a te scăpa de nevoia de a crea un site web special pentru mobil. Astfel, orice rezoluție ai avea, site-ul se va încărca cum ar trebui!

Optimizarea website-ului pentru dispozitivele mobile

Precizie de 1 pixel în editarea elementelor

Dacă ai nevoie să editezi orice element, WebWave îți garantează o precizie extrem de mare!

 

Hosting cu trafic de date și spațiu de stocare nelimitat

De multe ori, atunci când beneficiezi de serviciile unei companii pentru design-ul unui website, totul începe de la cumpărarea unui anumit spațiu de stocare în baza căruia se creează site-ul. Dacă dorești să creezi un site mai mare este necesar să cumperi mai mult spațiu de stocare. Aceeași situație e și cu traficul de date.Cu WebWave nu există această problemă!

 

Securizarea website-ului

Cel mai important lucru pentru asigurarea site-ului tău este să fie cât mai securizat. Deci nu trebuie să te îngrijorezi de viruși și update-ul modulelor. 

WebWave îți protejează site-ul. Află aici cum!

 

Sistem CMS pentru lucru în grup

Un sistem de management al contentului este un loc în care mai multe persoane lucrează împreună la site. Fiecare vine cu opțiunile și schimbările dorite, de la text, imagini, design sau orice altă schimbare dorită de fiecare persoană din staff în parte.

Website builder-ul gratuit WebWave îți oferă acest concept de CMS ca să îți ușureze munca!

Acum că ai găsit un website builder gratuit în WebWave, tot ce rămâne e să te înregistrezi! Dă click aici pentru a începe astăzi!

Articole similare pe care trebuie să le citești:

Autor: Patrunjel Eduard

Cum decizi ce funcții implementezi pe site-ul tău
18/08/2020

Cum creezi un WebSite Free de la A la Z?

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN