Logo, WebWave - program pentru crearea site-urilor web

Creează Site-uri Web si Magazine Online cu ajutorul platformei WebWave !

Alege unul dintre șabloanele deja optimizate pentru dispozitivele mobile și modifică-l după propriile necesități sau începe cu o pagina curată.

Panoul webmaster

Acest WebSite a fost creat în totalitate cu ajutorul Platformei WebWave (Program Gratuit pentru crearea Site-urilor Web).
Această pagină utilizează module Cookie. Află mai multe

CUNOAȘTE-NE MAI BINE ÎN REȚEA

ÎNCEPE ACUM

EN

PL

PROGRAM

wEBwAVE

Tutoriale

Prețuri

Pentru clienți

 

 

 

Cursuri online de creare site web

Testează programul nostru pentru creare site web și obține acces la cursul online gratuit. La înregistrare îți vom expedia un mesaj e-mail cu un click către înregistrare la cursul online. La acel curs vei afla cum poți crea un site web gratis, singur și fără cunoștințe de programare.

Testează gratuit

Realizarea primului site web poate părea o sarcină dificilă la început, dar nu trebuie să fie.

Fiecare dintre noi a fost începător și a trebuit să parcurgă aceleași etape care îl așteaptă pe cel ce realizează un site. Desigur, poți câștiga experiență prin mulți ani de implicare în domeniul webdesign-ului, studiind manuale și, mai ales, învățând din greșelile proprii.

Am creat acest ghid pentru cei care doresc să intre în lumea webdesign-ului și nu vor să facă greșelile cele mai frecvente ale novicilor. Cu toate acestea, primul pas în realizare site este să determini exact care este scopul acestuia și ce așteptări ai de la site-ul tău.

Cuprins articol:

  1. Realizare site - scopul acestuia

  2. Realizare site - proiectul pe hârtie

  3. Navigarea pe site

  4. Realizare site - conținut de calitate

  5. Alegerea imaginilor pentru realizare site

  6. Realizare site - optimizare SEO

  7. Realizare site în WebWave

 

Realizare site - scopul acestuia

Dacă nu știi exact de ce dorești să realizezi un site - are vreun rost să o faci? Trebuie să stabilești clar obiectivul site-ului, exact pentru a putea crea un scenariu teoretic pentru pagina ta. Este probabil cel mai important element pe care trebuie să îl ai bine definit înainte de realizarea unui site.

Pe scopul site-ului se va baza aspectul acestuia, subpaginile, butoanele și navigarea. Fără o intenție specifică despre ce este site-ul și despre scopul lui, nu vei putea crea designul acestuia.

Știi că avem un întreg articol privind  scopul unui site? Spre exemplu, dacă lansezi un site web pentru o companie, scopul său poate fi achiziționarea de noi clienți sau familiarizarea acestora cu oferta. Îl poți realiza descriind corect serviciile oferite, arătând proiectele implementate anterior și plasând informațiile de contact într-un loc vizibil.

 

Realizare site - proiectul pe hârtie

Realizarea unui site trebuie să fie dificilă? Răspunsul este nu, ( nu, dar poate fi ). Totul depinde de abordarea ta și de angajamentul inițial față de proiect.  Poți să realizezi proiectul propriu-zis inițial pe o foaie, așa îți va fi mai ușor. Este important să înveți aspectele de bază și să le folosești ca instrucțiuni pas cu pas. 

Acest lucru este mai ușor de înțeles printr-un exemplu, așa că imediat ce termini de citit acest articol, află și ce avantaje are crearea unui site profesional minimalism

Cu toate acestea, dacă te întrebi dacă este mai bine să faci un site în persoană sau dacă este mai bine să-l comanzi, trebuie să știi că sunt avantaje și dezavantaje în ambele cazuri. Însă, dacă optezi pentru realizarea personală a unui site, o poți face simplu și gratuit, în WebWave.

 

Navigarea pe site

Există un ghid perfect pentru a naviga pe un site?

Trebuie să înțelegi că TU creezi ghidul. Acesta va îmbunătăți calitatea utilizării unui instrument specific - îmbunătățind interfața, navigarea sau designul (pagini, aplicații, instrumente). .

Practicile proaste de navigare sunt repetate în mod constant, iar meseria noastră este să arătăm că nu trebuie să înveți din greșelile tale. Este de ajuns să citești de ce site-ul tău are nevoie de un meniu bun și imediat situația devine clară.

Meniul este baza pentru utilizarea intuitivă a site-ului!

Alătură-te celor 190 000 de utilizatori, care creează site web gratis și fără cunoștințe de programare.

Programul pentru creare site-uri, WebWave, permite crearea paginilor web  în plină libertate. Poți începe procesul de creare site web de la o pagină curată sau folosește un șablon.

CREEAZĂ SITE-UL PROPRIU GRATUIT

 

Realizare site - conținut de calitate

Dacă ai deja un meniu, există șanse mari ca una dintre subpagini să fie un blog. Nu va fi? Crezi că este inutil un blog de pe site-ul unei companii? Nici pe departe!

Scrierea de articole pe blog nu numai că îți crește credibilitatea ca expert, ci îți permite să te poziționezi mai bine pe Google. Cu toate acestea, dacă decizi să pui propriul conținut pe pagină, trebuie să specifici destinatarul tău, să scrii corect și să înveți să folosești… „limba beneficiilor”.

Nu ai auzit niciodată de acest lucru? Este un mod de a descrie un produs sau serviciu care prezintă avantaje și beneficii reale pentru destinatar. Este una dintre cele mai utilizate tehnici de vânzare. Învață nu numai să descrii lucrurile, ci și să combini caracteristicile lor în beneficiul potențialului utilizator.

Desigur, pentru a face acest lucru, trebuie să te simți și încrezător în cuvântul scris, trebuie să știi să oferi conținut de calitate. Dacă ai deja un text excelent de vânzări, care te va face un expert într-un anumit domeniu și îți va permite să cucerești fiecare clasament Google - este timpul să înveți cum să formatezi și să publici articole într-un mod estetic și atractiv.

Conținut, SEO, fonturi relevante și anteturi - deși separat par nesemnificative, împreună formează un aspect extrem de important, adică stilul.

 

Alegerea imaginilor pentru realizare site

Poate îți lipsesc imagini din text, dar de unde știi dacă cineva nu te va da în judecată pentru că ai folosit ilegal proprietatea sa?

Poți rezolva această problemă folosind banca de imagini gratuite WebWave, care permite utilizarea complet gratuită a proprietății lor. Poți alege din aproximativ 230.000 de imagini gratuite, pe care le poți utiliza fără probleme în realizarea site-ului, după cum îți dorești, fără să-ți pui problema dacă nu cumva imaginile aparțin altor persoane.

Imaginile alese pentru site-ul tău trebuie să fie puternice și reprezentative, trebuie să arate exact care este scopul paginii web.Realizare site - conținut de calitate

Realizare site - optimizare SEO

Optimizarea SEO reprezintă de fapt poziționarea site-ului. Fotografiile sunt una dintre componentele SEO pe site, adică optimizarea în cadrul unui anumit site web. Formatul în care sunt salvate determină dacă o anumită imagine va avea un impact pozitiv sau negativ  . Diferite extensii de fișiere sunt utilizate în cazuri diferite.Trebuie să le cunoști capacitățile înainte de a putea începe să le utilizezi orbește.

Desigur, nu numai grafica este importantă. Faptul că ai un articol final care este atrăgător vizual și fotografiile sale sunt legale pentru utilizare comercială încă nu garantează că cineva îl va citi. Baza este să îl scrii în așa fel încât să fie interesant atât pentru utilizator, cât și pentru roboții Google. 

Articolele de acest tip sunt denumite SEO prietenoase, adică articolele sunt scrise astfel încât, după ce au fost indexate de Google, să apară pe poziții bune în rezultatele căutărilor. Trebuie să știi să scrii conținut optimizat SEO, deoarece acesta este un element cheie pentru a atrage noi utilizatori.

Realizarea unui site poate părea dificilă la început, însă poți simplifica lucrurile dacă ții cont de recomandări și sfaturi de la specialiști!

Realizare site în WebWave

Dacă alegi să realizezi un site pe platforma noastră nu vei avea nicio problemă în crearea acestuia. Iată de ce:

În WebWave ai opțiunea de a crea manual un site optimizat pentru dispozitivele mobile folosind metoda RWD. Poți alege în mod liber elementele și să decizi cât de importante sunt acestea.

Editarea simplă a schemelor pentru articole îți va permite să scrii texte estetice transparente, care nu vor fi niciodată dificil de utilizat, iar blogul nostru actualizat periodic îți va permite să obții cunoștințe valoroase în domeniul construirii și rulării site-urilor web. 

Colectarea unui număr atât de mare de articole valoroase într-un singur loc, îți va organiza cunoștințele actuale și va face ca toate proiectele tale să fie create profesional, iar realizarea site-ului nu ți se va mai părea dificilă! Alege să creezi un site profesional rapid și simplu, fără cunoștințe de programare, în WebWave și bucură-te de un rezultat uimitor!

Articole similare pe care trebuie să le citești:

 

Autor: Nistor Ioana Georgiana

Realizare site - 7 reguli pentru crearea unui site profesional
19/11/2019

Realizare site - 6 reguli pentru crearea unui site profesional

WebWave - program pentru creare site web

Începe acum

PANOUL WEBMASTER

LOGIN